Din BoligOne mægler i
Slagelse

Bestil salgsvurdering Køberrådgivning

En lokal ejendomsmægler i øjenhøjde

Hos BoligOne ejendomsmægler i Slagelse sætter vi en ære i, udelukkende at kunne præsentere dedikerede og kompetente medarbejdere, der alle brænder for den gode ejendomshandel.

Vi kan tilbyde dig en individuel bolighandel, hvor vi tilpasser os dine ønsker og behov gennem hele salgsforløbet. Personlighed, et ærligt samarbejde og service i særklasse er nogle af vores nøgleord, hvor vi møder dig og dine behov i øjenhøjde.

Vi elsker at skabe løsninger, der passer både køber og sælger, samtidig er vi handlekraftige og har det fulde fokus på at skabe værdi for vores kunder.

Hos os vil du få en personlig mægler, der altid stræber efter at følge dine ønsker til dørs og alene arbejder for salget af din bolig.

Dit hjem er ikke bare endnu en i mængden

Det kan for mange være en uoverskuelig affære at sælge sit hjem, samtidig med at der kan være en masse følelser involveret.

Hos BoligOne Slagelse er en ejendom ikke bare endnu en i mængden, men et hjem fyldt med historie. Derfor gør vi os umage i, at høre om det unikke ved dit hjem. Målsætningen hos os er, at gøre et salg eller køb så nemt som muligt. Vi gør hele salgsforløbet overskueligt for dig, så du trygt kan læne dig tilbage og fokusere på hverdagens andre gøremål.

Glade og tilfredse kunder er vigtig for os - og vores kunder fremhæver særligt vores professionalisme, engagement og nærvær i netop deres ejendomshandel. Spidskompetencer som tilgængelighed, hurtig respons samt professionel og kompetent rådgivning gennem hele forløbet er værdier vi ved, vores kunder sætter pris på.

Kom godt fra start med en gratis salgsvurdering

Hvis du går med tanker om at udskifte dit nuværende hjem, så kontakt os for en gratis og uforpligtende snak om dit boligsalg på tlf. 60 55 41 21

Vi glæder os til at møde dig.

BoligOne Slagelse ApS

Kontakt

Østerbro 60B, 4200 Slagelse

60 55 41 82
slagelse@boligone.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 09.00 - 17.00

Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag - Søndag: Efter aftale


Vi er ikke bare mæglere - vi er også certificerede køberrådgivere

Lovpligtige informationer
Tilgængelighed

Vi er kun et opkald væk i tidsrummet 9-17 alle ugens dage.

Troværdighed

Personlighed og et ærligt samarbejde er nogle af vores nøgleord. Her kalder vi en spade for en spade og kun service i særklasse er godt nok.

Kvalitet i rådgivningen

Vi vurderer ikke blot dit hus, vi rådgiver dig også om det er det rette tidspunkt at sælge og om dit hus er helt salgsklart.

Høj faglig standard

Vi vedligeholder vores viden og uddannelse og er altid opdateret på hvordan din bolig præsenteres og sælges bedst.

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vores kunder anbefaler os

Vores nyeste boliger til salg i Slagelse og omegn

Vil du vide når vi får en bolig som matcher dine ønsker?

Skriv dig op til vores køberkartotek og bliv notificeret, som en af de første, når en bolig matcher dine ønsker.

Nogle boliger bliver sendt ud til køberkartoteket før den kommer traditionelt til salg hos BoligOne. Skriv dig derfor op hvis du/I har klare ønsker og gerne vil have tilsendt nye boliger.


Tilmeld køberkartotek
Vores kunder fortæller *

* Kundeudtalelserne er et uddrag af tilbagemeldinger fra vores kunder, som vi har udvalgt blandt flere til brug på vores hjemmeside