Om os

BoligOne er ikke Danmarks største ejendomsmæglerkæde, men måske er vi den bedste…

I sidste ende er det vores kunder der afgør hvor tilfredse de er med ejendomsmæglerne i BoligOne – tjek selv på Boligsidens Find Mægler, hvordan kunderne har bedømt vore lokale ejendomsmæglere, som i øvrigt både er lokalkendte og bare står helt klar til at hjælpe dig trygt igennem din bolighandel.

Vi har gennem aftaler med de bedste leverandører på markedet et unikt set-up når det gælder præsentation af vore sælgeres boliger. Præsentationen omfatter både de bedste billeder og et målrettet og målbart annoncesystem, der giver vore boliger den bedste eksponering både på nettet og på de sociale medier – tjek din lokale BoligOne mæglers facebookside og se hvordan vi gør det.

BoligOne har altid været rundet af frie og selvstændige mæglere, som ikke har rygdækning fra hverken en bank eller en kreditforening. Vi ved at vejen til succes går igennem hårdt arbejde til glæde for både os selv og vore kunder. Vi er frie fugle, men flyver også i flok!

Sammen om et godt boligsalg!

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.

Bestil en salgsvurdering