Vi hjælper dig nemt og sikkert gennem din bolighandel - sammen om et godt boligsalg!

Hos BoligOne Mogens Kragh er du sikret en god handel og et fair salær. Vores værdier bygger blandt andet på tillid og tryghed og for os handler det om, at vi sælger din bolig med en skræddersyet løsning, som også du kan se dig selv i.

Vi formidler alle typer af ejendomme, herunder villa, sommerhuse og landejendomme. Vi lægger vægt på vores store lokal kendskab i Holstebro, Ulfborg, Vemb, Vinderup, Sørvad, Hjerm, Aulum, Struer og Lemvig.

Din bolig er meget værd - vil du vide hvor meget…? Vi er klar til at hjælpe dig med en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Vi vil altid lægge os i selen for, at leve op til vore egne normer for kvalitet og nøgleord for os er, at vi udfører alle opgaver med hjertet og er stolte ejendomsmæglere og vi brænder for, at sælge din bolig ud fra en realistisk pris og med respekt for dine ønsker - vi fremviser og holder åbent hus når du er klar.

Vi kan også hjælpe dig med køberrådgivning, når du er klar til at købe din drømmebolig. Har du brug for hjælp til, at lave testamente, samejeoverenskomst eller fremtidsfuldmagt er vi også klar til, at hjælpe dig trygt i mål.

Kan du se dig selv i vores måde, at gøre tingene på er du kun et opkald, en sms eller en mail fra, at have kontakt til Liselotte og Mogens i BoligOne Holstebro.

 

BoligOne Mogens Kragh

Kontakt

Mød os i vores butik Voldgade 8, Holstebro

97 42 12 52
holstebro@boligone.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00


Telefontider

Alle dage: 08.00 - 22.00

Vi er ikke bare mæglere - vi er også certificerede køberrådgivere

Lovpligtige informationer
Kvalitet i rådgivningen

Vi vurderer ikke blot dit hus, vi rådgiver dig også om det er det rette tidspunkt at sælge og om dit hus er helt salgsklart

Troværdighed

Vi er til at stole på og vender tilbage på alle dine henvendelser

Høj faglig standard

Vi vedligeholder vores viden og uddannelse og er altid opdateret på hvordan din bolig præsenteres og sælges bedst

Tilgængelighed

Vi svarer på telefon minimum i tidsrummet 8-22 også i weekenden

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vores kunder anbefaler os

Vores nyeste boliger til salg i Holstebro og omegn

Vil du vide når vi får en bolig som matcher dine ønsker?

Skriv dig op til vores køberkartotek og bliv notificeret, som en af de første, når en bolig matcher dine ønsker.

Nogle boliger bliver sendt ud til køberkartoteket før den kommer traditionelt til salg hos BoligOne. Skriv dig derfor op hvis du/I har klare ønsker og gerne vil have tilsendt nye boliger.


Tilmeld køberkartotek
Vores kunder fortæller *

* Kundeudtalelserne er et uddrag af tilbagemeldinger fra vores kunder, som vi har udvalgt blandt flere til brug på vores hjemmeside