Vi lever af glade og tilfredse kunder og vi elsker det….

BoligOne er en landsdækkende kæde drevet af engagerede ejendomsmæglere og hos os, er vi kun afhængige af tilfredse kunder.

Lars Eriksen er et kendt navn i ejendomsmæglerbranchen og har mange års erfaring i den gode ejendomshandel. Hos BoligOne Lars Eriksen kender vi Næstved og lokalområdet rigtig godt.

I butikken er vi stolte af at kunne tilbyde dedikerede medarbejdere – vi ejer selv vores forretning og vi er 100% dedikeret til samarbejdet omkring salg og køb af bolig. Uanset hvor du er i livet og hvilken bolig du skal sælge, er vi klar til at hjælpe dig i din bolighandel.

Hos os får du en personlig ejendomsmægler i Næstved, der altid følger kunderne og deres ønsker til dørs. Det er vores mål at yde individuel og den allerbedste service i alle faser af din bolighandel lige fra salgsvurdering, udarbejdelse af professionelt salgsmateriale, opfølgning og endelig salg.

Ekspertise og integritet er nøgleord i vores forretning og kunderne kan altid få fat i os. Vi elsker at skabe løsninger der passer til både køber og sælger. Vi er handlekraftige og har fuldt fokus på, at skabe værdi for kunden.

Vi kender vores kunder og alle vores boliger

Vores kunder er glade og tilkendegiver tilfredshed med vores engagement og håndtering af netop deres bolighandel. Vores kunder fremhæver ofte vores spidskompetencer som, tilgængelighed, hurtigt respons samt professionel og kompetent rådgivning gennem hele forløbet i bolighandlen.

Derudover gør vi meget ud af lækkert markedsføringsmateriale og sørger naturligvis også for opfølgning hos kunderne og tilbagemelding til dig som sælger.

Vi kender vores kunder og alle vores boliger. Vi er ikke store, men vi prioriterer vores kunder, og lægger stor vægt på samarbejdet samt lokalkendskabet. Hos os er du og din bolig ikke blot en ud af mange – du og din bolig er noget ganske særligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig igennem din bolighandel

Skal vi vurdere din bolig?

Vi tilbyder helt gratis og uforpligtende at give et tilbud på salget af din bolig. Efter endt salgsvurdering af din bolig vil du modtage et nemt og gennemskueligt salgsbudget fra os, så du ikke er i tvivl om dit udbytte af salget af din bolig.

Bestil allerede nu en salgsvurdering her eller kontakt os på tlf. 21 122 123

Med venlig hilsen

Gitte Køtter & Lars Eriksen

BoligOne Næstved

Kontakt

Præstøvej 57 - Næstved

21 122 123
lhe@boligone.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 9 - 17

Fredag kl. 9 - 16

Lørdag kl. 10 - 12

Vi foretager naturligvis gerne fremvisninger og salgsvurderinger udenfor butikkens normale åbningstider.


Telefontider

Hele ugen kl. 8 - 21

Vi er ikke bare mæglere - vi er også certificerede køberrådgivere

Lovpligtige informationer
Tilgængelighed

Vi er tilgængelige alle ugens dage. Ring på 21 122 123 eller send en mail på LHE@boligone.dk

Tryghed

Vi er troværdige og med mere end 25 års erfaring lever vi af vores tilfredse kunder. Vi er ikke bankejet og arbejder 100% for dig.

Høj faglig standard

Vi vedligeholder vores viden og uddannelse og er altid opdateret på, hvordan din bolig præsenteres og sælges bedst.

100 solgte boliger

Med flid, høj etik og godt købmandsskab, solgte vi mere end 100 boliger i 2021. Personlighed og et ærligt samarbejder giver gode resultater.

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Jonathan Hochreuter Andersen

Ejendomsmægler MDE


Gitte Gail

Sagskoordinator


Vores kunder anbefaler os

Vores nyeste boliger til salg i Næstved og omegn

Vil du vide når vi får en bolig som matcher dine ønsker?

Skriv dig op til vores køberkartotek og bliv notificeret, som en af de første, når en bolig matcher dine ønsker.

Nogle boliger bliver sendt ud til køberkartoteket før den kommer traditionelt til salg hos BoligOne. Skriv dig derfor op hvis du/I har klare ønsker og gerne vil have tilsendt nye boliger.


Tilmeld køberkartotek
Vores kunder fortæller *

* Kundeudtalelserne er et uddrag af tilbagemeldinger fra vores kunder, som vi har udvalgt blandt flere til brug på vores hjemmeside