Den professionelle og personlige dialog ved alle bolighandler.

Hos BoligOne Stine Kronvold brænder vi for at hjælpe vores kunder med at opfylde deres boligdrømme og skabe en optimal salgsproces for vores sælgere.

Her er du og dit hjem ikke bare et nummer i rækken. Vi tilpasser hvert sagsforløb individuelt, fordi vi ved, at hver bolig er unik.

Roskilde er vores hjerte, og vi er stolte af at kende byen og de omkringliggende områder indgående. De unikke kvarterer, skoler, parker og fritidsfaciliteter gør os i stand til at præsentere dit hjem for potentielle købere, som var det vores eget. Du kan derfor trygt og sikkert overlade salget af din bolig til os.

Vi forstår, at køb eller salg af en bolig er en stor beslutning, og derfor lægger vi vægt på at opbygge tillidsfulde relationer med vores kunder. Når du sælger din bolig, får du derfor din helt personlige mægler, som dedikerer sig fuldt ud til at fremme salget af netop din bolig.

Må vi præsentere Stine – din personlige mægler

En ægte Roskildedenser, født og opvokset i Roskilde og har mange års erfaring inden for ejendomshandel. Hendes ekspertise omfatter ikke kun Roskilde, men også de omkringliggende byer, herunder det naturskønne Hornsherred og Odsherred. Nærvær, tilgængelighed og hurtig respons er vigtige værdier for hende.

Når du vælger BoligOne Stine Kronvold som din ejendomsmægler, kan du regne med en pålidelig og engageret samarbejdspartner. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme og sikre en smidig salgsproces.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og lad os begynde at gøre dine salgstanker til virkelighed! Ring eller send en mail til BoligOne Stine Kronvold, så vi kan starte processen med at sælge dit hus.

Husk, hos BoligOne er vi en uafhængig ejendomsmæglerkæde med 100% fokus på et godt salg af netop din bolig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din bolighandel og glæder os til at møde dig.

BoligOne Stine Kronvold

Kontakt

Guldblommevej 11 - 4000 Roskilde

6020 9000
stine@boligone.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 8 - 16

Lørdag - Søndag kl. 9 - 14

-

Vi foretager naturligvis gerne fremvisninger og salgsvurderinger udenfor kontorets normale åbningstider.


Telefontider

Hele ugen kl. 8 - 20

Lovpligtige informationer
Tilgængelighed

Vi er tilgængelige alle ugens dage. Ring på 6020 9000 eller send en mail på stine@boligone.dk

Tryghed

Vi er troværdige, og med mange års erfaring lever vi af vores tilfredse kunder. Vi er ikke bankejet og arbejder 100% for dig.

Høj faglig standard

Vi vedligeholder vores viden og uddannelse, hvorfor vi altid er opdateret på hvordan din bolig præsenteres og sælges bedst.

Merværdi

Vi ønsker at skabe merværdi for dig gennem et godt samarbejde.

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vores nyeste boliger til salg i Roskilde og omegn

Vil du vide når vi får en bolig som matcher dine ønsker?

Skriv dig op til vores køberkartotek og bliv notificeret, som en af de første, når en bolig matcher dine ønsker.

Nogle boliger bliver sendt ud til køberkartoteket før den kommer traditionelt til salg hos BoligOne. Skriv dig derfor op hvis du/I har klare ønsker og gerne vil have tilsendt nye boliger.


Tilmeld køberkartotek
Vores kunder fortæller *

* Kundeudtalelserne er et uddrag af tilbagemeldinger fra vores kunder, som vi har udvalgt blandt flere til brug på vores hjemmeside