Din BoligOne mægler i
Roskilde

Velkommen til BoligOne Markvadsen ApS

Boligone Markvardsen Aps dækker som udgangspunkt Roskilde, Lejre og Holbæk kommuner. Vi har ingen butikker på dyre handelsstrøg og det betyder også, at du vil spare mange penge på salæret. I stedet er vi altid til stede gennem vores hjemmeside og facebook.

Boliger markedsføres i dag digitalt og det er der vi lægger vore energi med annonceringen. Det virker og her sparer du så også mange penge. Boligmarkedet har mange hjemmeside og det betyder også, at din bolig ikke blot markedsføres på Boligones hjemmeside, men også på vores kollega-hjemmesider, som, nybolig.dk, danbolig.dk, home.dk, edc.dk og mange flere.

Alle boliger markedsføres på Boligsiden.dk og Boliga.dk, der begge indeholder søgeagenter, hvor købere opretter deres profil og når så din bolig kommer til salg på nettet, så får de automatisk besked. Dette tager få timer og så er der allerede aktivitet på din bolig. Det er ret effektivt og så er det som nævnt meget billigere for dig end dyre avisannoncer.

Vi følger løbende interessen for boligen på nettet for at sikre, at din bolig hele tiden kommer ud til så mange som muligt.

Er du typen, der gerne vil gøre noget selv i forbindelse med dit salg, så har vi også en løsning på dette. Effektivitet og fleksibilitet er nøgleordene i vores arbejdsmetoder uanset salgsmåde.

Få en gratis salgsvurdering i Roskilde

Hos Boligone kan du få en gratis og uforpligtigende salgsvurdering  af din ejendom af en erfaren ejendomsmægler. Står du og overvejer, hvorvidt du skal sælge din bolig, kan en salgsvurdering være det første skridt til at træffe den rigtige beslutning.

En salgsvurdering fra Boligone inkluderer også rådgivning om klargøringen af boligen til salg, så du vil opnå en høj kundeinteresse og den bedste salgspris. Under gennemgangen af boligen svarer vi på alle de spørgsmål, du måtte have – og kræver det lidt undersøgelse, så gør vi også det. På den måde sikrer Boligone, at du får et rigtig godt salg.

Hvem er Boligone Markvardsen Aps?

Boligone er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med høj kundetilfredshed og meget rutinerede ejendomsmæglere. Boligone prioriterer en tæt kundekontakt og et professionelt serviceniveau, for at sikre dig den bedste oplevelse.

En bolighandel kan hurtigt virke uoverskueligt og fyldt med uvisheder – uanset om man skal sælge eller købe. Boligone er bevidst om dette og derfor er Boligone altid klar til at gøre hele processen nemmere for dig. Vælg Boligone som din ejendomsmægler, og få en troværdig og sikker samarbejdspartner.

 

BoligOne Markvadsen ApS

Kontakt

52 11 19 06
[email protected]

Lovpligtige informationer
Preben Markvardsen


Vores nyeste boliger til salg i Roskilde og omegn

Vil du vide når vi får en bolig som matcher dine ønsker?

Skriv dig op til vores køberkartotek og bliv notificeret, som en af de første, når en bolig matcher dine ønsker.

Nogle boliger bliver sendt ud til køberkartoteket før den kommer traditionelt til salg hos BoligOne. Skriv dig derfor op hvis du/I har klare ønsker og gerne vil have tilsendt nye boliger.


Tilmeld køberkartotek