Din BoligOne mægler i
Stevns

Bestil salgsvurdering Beregn salgspris

Vi lever af glade og tilfredse kunder og vi elsker det….

BoligOne er en landsdækkende kæde drevet af engagerede ejendomsmæglere og hos os, er vi kun afhængige af tilfredse kunder.

Lene Juul er et kendt navn i ejendomsmæglerbranchen og har mange års erfaring i den gode ejendomshandel. Hos BoligOne Lene Juul. kender vi hele Stevns rigtig godt.

Hos os får du en helt personlig mægler, der altid følger kunderne og deres ønsker til dørs. Det er vores mål at yde individuel og den allerbedste service i alle faser af din bolighandel lige fra salgsvurdering, udarbejdelse af professionelt salgsmateriale, opfølgning og endelig salg.

Vi elsker at skabe løsninger der passer til både køber og sælger. Vi er handlekraftige og har fuldt fokus på, at skabe værdi for kunden.

Ekspertise og integritet er nøgleord i vores forretning og så har vi et godt åbningstilbud hvor du får et fast lavt salær på kun kr. 34.995,-

Bestil allerede nu en salgsvurdering ved at trykke på den grå boks nederst på denne side eller kontakt os på tlf. 40 45 05 68

Med venlig hilsen Lene Juul

BoligOne Lene Juul Stevns

Kontakt

40 45 05 68
lenejuul@boligone.dk

Vi er ikke bare mæglere - vi er også certificerede køberrådgivere

Lovpligtige informationer
Lene Juul

Indehaver, Ejendomsmægler


Vores nyeste boliger til salg i Stevns og omegn

Vil du vide når vi får en bolig som matcher dine ønsker?

Skriv dig op til vores køberkartotek og bliv notificeret, som en af de første, når en bolig matcher dine ønsker.

Nogle boliger bliver sendt ud til køberkartoteket før den kommer traditionelt til salg hos BoligOne. Skriv dig derfor op hvis du/I har klare ønsker og gerne vil have tilsendt nye boliger.


Tilmeld køberkartotek