Luk fuldskærm
Skovrækken 25, 4600 Køge
I landlige omgivelser, lige ud til skønt kuperet terræn, skov og åbne marker, mellem Køge, Strøby Egede og Hårlev, ligger denne dejlige ejendom. Alle disse fordele får du, men også en sikker skolevej, masser af muligheder for udendørs aktiviteter med skoven tæt på, Vallø Slot, Tryggevælde Ådal og ikke mindst Køge Bugt. Det hele indenfor en rækkevidde af 4-5 km. Dagligvarer handles i Strøby Egede eller Hårlev, eller naturligvis i Køge, der ligger indenfor en køretur på bare 10 minutter.

Boligen her er opført i 1½ plan, tilbygget af flere gange, senest er der i 2002 opført en meget stor carport med plads til både bil, båd og/eller campingvogn. Det oprindelige hus er tilbygget i 1978 med ca. 25 m2 med fladt tag, Tilbygningen anvendes i dag som køkken og værelse.

I stueplan er der entré, dejligt lyst flisebadeværelse med brusekabine, skabe, renoveret/fornyet i 2023 efter vandskade, stor opholdsstue, spisekøkken og soveværelse. Fra opholdsstuen er der udgang til den sydvendte udestue, overdækket terrasse og have.
På førstesalen er der en stor møblerbar repos samt et stort værelse. Der er masser af muligheder for at udnytte skunkrummet og evt. lave en opdeling til flere rum. Flotte synlige hanebånd og en skøn udsigt over det kuperede terræn.
Ejendommen er løbende renoveret og fornyet, bl.a. med udskiftning af vinduer, isolering og lignende. Der er i august 2023 installeret nyt oliefyr i udhuset. Brændeovnen i stuen bruges flittigt, men køber må påregne, at ovnen skal udskiftes.

Udhuset ligger i haven, det er opdelt i henholdsvis fyrrum og udhus. Den meget store carport er høj med loft, opført i stål og træ, og her er hele 56 m2 at boltre sig på.BESTEMT EN BOLIG, DER ER VÆRD AT KIGGE NÆRMERE PÅ.

Information om boligen

Bolig 133 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 663 m2
Carport 56 m2
Udhus 15 m2
Udestue 25 m2
Overdækket terrasse 8 m2
Sagsnummer 4600512
Type Villa
Opført / Ombygget 1920 / 1978
Energimærke D

Lene Juul

Indehaver, Ejendomsmægler


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering