Skuffesalg

Skuffesalg hos BoligOne

Et skuffesalg er et udtryk for, at en bolig ligger i ejendomsmæglerens 'skuffe' og venter på den rigtige køber. Boligen vil derfor ikke blive markedsført på ejendomsmæglerens hjemmeside, Boligsiden.dk, sociale medier eller andre steder, ligesom der heller ikke vil stå et til-salg skilt foran boligen.

Så et skuffesalg betyder kort og godt, at vi har boligen liggende i skuffen indtil vi finder den helt rigtige køber til netop din bolig.
Vi er i tæt kontakt med mange købere og ikke mindst vores Køberkartotek leverer tit de købere, der er brug for til boliger, der ligger i skuffen.

Hvorfor kan Skuffesalg være noget for dig:

  • Flere og flere salg sker som Skuffesalg, da det ofte giver en nemmere og hurtigere proces
  • Et skuffesalg kræver mindre markedsføring og giver dig derfor mindre salgs omkostninger
  • Der tælles ikke liggedag på Boligsiden.dk
  • Salg til kunde fra Køberkartotek
  • Salget er mere diskret, hvis du ikke ønsker at naboer og hele byen ved, at du vil sælge


Vil du høre mere om Skuffesalg hos BoligOne er vi altid klar til en uforpligtende snak og en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.


Sammen om et godt boligsalg

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.

Bestil en salgsvurdering