Køb bolig

Køb din bolig igennem BoligOne

Der er super mange overvejelser, at gøre sig når man skal købe bolig. Det er for mange en kæmpe beslutning. Hos BoligOne er vi alle sammen klar til, at lægge os i selen for, at du som køber får den bedste oplevelse når du skal i gang med en af livets store beslutninger.

Vi har derfor beskrevet Boligkøbets 10 trin (der kan være mange flere, men her er hvad vi mange gange oplever hos de købere vi støder på):

  1. Du får behov for, at købe en ny bolig, måske fordi du skal flytte til en anden by, du har brug for mere eller mindre plads eller du har måske bare lyst til, at der skal ske noget nyt.
  2. Måske søger du råd og vejledning hos din bank inden du begynder, at kigge efter bolig – det er altid rart at vide hvad banken giver af økonomisk ramme, inden du måske forelsker dig i en bolig der desværre ikke matcher dine økonomiske rammer.
  3. Nu er du klar til, at sætte ord på dit behov. Hvilken bolig efterspørger du: 1-plan, 2-plan, 1 eller 2 badeværelser, gode uderum, beliggenhed i forhold til dagligdagens nødvendige faciliteter og en hel masse andre parametre der vægter for netop dig og dine.
  4. Næste step er aktivt, at finde din drømmebolig. Der er mange måder, at blive inspireret på til, at finde din drømmebolig. Du søger måske på nettet, ikke mindst www.boligsiden.dk vil give dig et indgående indblik i hvad der er til salg i alle egne af Danmark, du ser måske et til-salg-skilt eller du hører fra en ejendomsmægler der har skrevet dig op i sit køberkartotek.
  5. Nu begynder det sikkert, at blive alvorligt og du bestiller en fremvisning af en bolig eller du deltager i et Åbent Hus arrangement – uanset hvad, møder du nu for første gang en BoligOne ejendomsmægler, der er klar til, at sætte dig ind i alt det vi ved om boligen, som du kigger på, så du kan træffe din købsbeslutning på det helt rigtige grundlag.
  6. Efter at du har set huset, måske flere gange, er du egentligt klar til, at træffe en beslutning om, at købe din drømmebolig. For nogle boliger skal man være hurtig til, at træffe en beslutning, men under alle omstændigheder har du måske et behov for, at drøfte købet med en uvildig rådgiver i form af en Køberrådgiver, der kan hjælpe dig med de sidste spørgsmål inden endelig beslutning om køb.
  7. Du fortæller så BoligOne mægleren, at du vil købe huset – ok, så nemt går det måske ikke helt, idet der ofte skal handles lidt om pris og vilkår. Men heldigvis lykkes det for det meste for køber og sælger, at blive enige.
  8. BoligOne mægleren udarbejder nu et udkast til en købsaftale, hvor alle aftalte vilkår indgår. Der er 6 hverdage i fortrydelsesret og sædvanligvis forbehold for, at din bank og køberrådgiver kan godkende handlen. Du har herefter mulighed for, at underskrive alle papirerne med NEMID.
  9. Forløbet imod en endelig handel er nu sat i gang og din bank godkender endeligt finansieringen af boligen og din køberrådgiver står inde for, at alle de juridiske aspekter ved handlen er overvejet og godkendt. Handlen bliver nu gjort endelig og din bank stiller garanti for handlen – du er nu godt på vej mod, at få nøglen til din drømmebolig overdraget på overtagelsesdagen.
  10. BoligOne mægleren sørger for, at der tages hånd om alt hvad der er nødvendigt for, at handlen kan afsluttes, herunder at du får udleveret skødet på din drømmebolig.

 

Kontakt din lokale BoligOne ejendomsmægler for, at bestille fremvisning, tilmelde dig åbent hus, tilmelde dig til køberkartoteket eller spørge til om der er boliger i ”Skuffen”…..

Sammen om et Godt Boligkøb.

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.

Bestil en salgsvurdering