Luk fuldskærm
Rosengården 46, 4653 Karise
KOM TIL KARISE OG BO

Her ligger denne herlige bolig, nyistandsat og lige klar til indflytning, det hele praktisk i eet plan og med en lille og meget nem have.

Velkommen i den lyse entré med skabe og dejligt opvarmet klinkegulv, der fortsætter ud på det store badeværelse med indbyggede skabe og vask i bord, vaskemaskine og brusehjørne. Den store lyse stue med parketgulv hænger sammen med boligens køkken, kun adskilt af den opmurede rustikke halvvæg, der gemmer en pragtfuld arbejds- og spiseplads, udstyret med mange dejlige skuffer og skabe, klar til en masse kulinariske udfoldelser.

Soveværelset med indbyggede skabe er pænt stort, og kan sagtens rumme en dobbeltseng og en mindre arbejdsplads, hvis studierne skal passes.

Sommerdage kan nydes på den lukkede terrasse, hvor der ofte er læ og udsigt til flotte solnedgange mod vest.

Cykler og haveredskaber finder deres plads i det store isolerede udhus, hvor der også kan være plads til f.eks. en fryser.

Parkering tilbydes lige udenfor døren, på den store fælles parkeringsplads.

Internet og fællesantenne tilbydes f.eks. gennem den lokale antenneforening.

Information om boligen

Bolig 75 m2
Antal rum 2
Etager 1
Udhus 8 m2
Sagsnummer 4600510
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 2006
Energimærke C

Lene Juul

Indehaver, Ejendomsmægler


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering