Luk fuldskærm
Rolighedsvej 5, 4200 Slagelse
Nu kan I bo bekvemt i Slagelse, hvor denne pragtfulde villa kun venter på sine nye ejere. Her kan I se frem til at bo på en lukket vej, hvor der i boligen er masser af plads til hele familien samt en skøn, solrig have og en attraktiv beliggenhed centralt i Slagelse.

Byens butiksstræder, Vestsjællands Centret, skole og daginstitution findes inden for gåafstand. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Slagelse Station kun er en 5-minutters cykeltur væk fra adressen.

Boligen fremtræder velholdt og indbydende, og I får fornøjelsen af f.eks. velplejede originale gulve, murermesterstil og gamle frugttræer i den lukkede og ugenerte have.
Ved ankomst til boligen, kan I parkere bilen i carporten, hvor I kun har få skridt til hoveddøren.

Inden døre mærker man med det samme den behagelige atmosfære. Fra entréen har I adgang til både boligens køkken-alrum, 1. sal, den store stue og kælder. Det lyse køkken med halvø er af god størrelse og giver et godt samspil med spiseafdelingen, så hele familien kan samles om madlavningen. Fra køkken-alrummet kan I tilgå den store stue og fliseterrassen ved haven. Stuen og alrummet forbindes af franske døre, hvilket giver et hyggeligt og godt opholdsrum for familien. Her venter god plads til sofamøblerne og et godt lysindfald fra de syd-vestvendte vinduer.

På 1. sal finder I boligens 3 soveværelser, som alle er af god størrelse. Det ene soveværelse har egen tilhørende hems, hvor hele det gamle loftrum er blevet udnyttet. Hertil får I også et godt badeværelse samt flere disponible rum.

I kælderen venter husets store bryggers, toilet og masser af opbevaringsplads i form af flere disponible rum, som kan bruges til eventuelt aktivitetsrum eller værksted. Haven kan også tilgås fra kælderen, som har egen udgang.

Til sidst, kan I se frem til den store have og fliseterrasse, hvor I får masser af muligheder for at nyde solens stråler.

Kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 167 m2
Kælder 83 m2
Antal rum 6
Etager 4
Grund 771 m2
Carport 22 m2
Brændeskur 14 m2
Sagsnummer 2853-226
Type Villa
Opført / Ombygget 1929 / 1990
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering