Luk fuldskærm
Græsgangen 19, 4200 Slagelse
I et fredeligt område og kun ca. 300 meter fra vandkanten, venter dette flotte sommerhus fra 2008 kun på sine nye ejere. Sommerhuset er yderst velholdt, hvilket også kan ses i dens meget flotte tilstandsrapport.

Græsgangen 19 er beliggende i 3. række fra en skøn og børnevenlig badestrand. Fra adressen har I kun få minutters gang til købmanden eller en kort cykeltur til det i lokalområdet velkendte ishus. Omgivelserne er naturskønne og skal I på shopping, så ligger Slagelse kun ca. 15 minutters kørsel fra adressen.

Udearealerne er også helt i top med en god have og sydvendt fliseterrasse, der ligger i forlængelse med den store stue, hvilket giver et godt samspil med ferieboligens samlingsrum. Terrassen er delvist overdækket, så sommeraftenerne også kan nydes skønt i læ. I haven venter også et godt udhus med masser af opbevaringsmuligheder.

Huset byder på en fantastisk planløsning, hvor at hver eneste kvadratmeter er udnyttet. Indenfor bemærker man først og fremmest den store og lyse stue, der har loft til kip, syd- og vestvendte vinduespartier og åben forbindelse til det fine køkken med halvø, som sammen danner et skønt opholdsmiljø for hele familien. Herudover venter 3 soveværelser af god størrelse, entré, samt et nydeligt badeværelse med bruseniche.

Hertil kan det nævnes, at sommerhuset er godt isoleret og har supplerende varme i form af en luft-til-luft varmepumpe.

Der forefindes fibernet på ejendommen.

Kontakt os på telefon 60 55 41 82 for en fremvisning - Vi glæder os til at tage jer med indenfor.

Information om boligen

Bolig 69 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 432 m2
Udhus 8 m2
Sagsnummer 2853-070
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 2008
Energimærke

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering