Luk fuldskærm
Teglparken 19, 4200 Slagelse
Nu har I muligheden for at kunne erhverve jer denne flotte og rummelige 1-plansvilla med en 1.201 kvadratmeter stor grund, beliggende i et roligt og børnevenligt villakvarter.

Fra adressen vil I være placeret tæt på hverdagens fornødenheder, såsom indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud. I vil have ca. 5 min. til Slagelse Centrum, hvor der venter jer mange muligheder for shopping og cafebesøg. Pendler I, kan I se frem til hurtigt at være på Vestmotorvejen, hvor tilkørslen kun ligger ca. 2 min. fra adressen. Herudover findes skøn natur i nærområdet i form af den flotte Antvorskov.

Ved ankomst til ejendommen, har I masser af plads til at parkere bilen i carporten, hvor I kun har få skridt til hoveddøren. I bliver budt velkommen indenfor i en nydelig entre, hvor I har adgang til stue og et flot badeværelse med gulvvarme. I stuen venter jer masser af plads til spisestue og et godt sofaområde og her får I et skønt lysindfald fra de sydvendte vinduer. Hertil kan det nævnes, at alle vinduer på nær bryggers- og hoveddøren er skiftet i 2019. Med åben forbindelse til stuen, træder I ind i det lækre køkken/alrum, som byder på et flot vordingborgkøkken fra 2020 med kogeø og gode hvidevarer. Fra både køkkenet og stuen kan den skønne fliseterrasse tilgås, hvor I får rige muligheder for at kunne nyde solens stråler det meste af dagen.

Herudover venter der jer i alt 4 gode værelser og 2 badeværelser, hvoraf 2 af værelserne er oplagt til børneafdeling. Til sidst, finder I husets bryggers af fin størrelse med udgang til indkørsel.

Udenfor venter den store og vedligeholdelsesnemme have, hvor der er plads til hele familien. Her kan I glæde jer over den sydvendte fliseterrasse samt et større græsareal mod øst, som byder op til boldspil og leg.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 142 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 1201 m2
Carport 42 m2
Sagsnummer 2853-175
Type Villa
Opført / Ombygget 1979
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering