Luk fuldskærm
Violvej 184, 8700 Horsens
Arkitekttegnet villa på lukket vænge i populært kvarter

Denne spændende villa er beliggende i det hyggelige Tyrsted. Området er perfekt til børnefamilien, med stisystemer til både skole, børnehave og indkøb er det særdeles praktisk og trygt at lade børnene færdes på egen hånd her. Området ligger op til et naturskønt område i form at Uth og Boller skov som indbyder til skønne naturoplevelser. Desuden finder der alverdens sports aktiviteter lige i nærheden. Villaen er placeret helt uforstyrret for enden af en lille vej, fri for trafik og støj. Desuden 2 legepladser lige i nærheden.

Ejendommen er tegnet af lokal arkitekt og fremstår indbydende og kræver minimum vedligeholdelse. Villaen ligger godt placeret på grunden og har en nem og lukket have med terrasse mod syd.

Ejendommen er opført i 2003. i 2016 blev køkkenet renoveret. Det store køkken-alrum er hjertet og kernen i huset. Her kan hele familien samles både omkring hverdagens sysler men også til større familiesammenkomster. Overalt i boligen er der højt til loftet, hvilket giver et dejligt lysindfald og masser af luft. Indretningen er særdeles praktisk og med minimal spildplads. I den ene ende af boligen finder vi stuen og i forlængelse af dette forældreafdelingen med soveværelse, walk-in og badeværelse. Som omtalt før er kernen og hjertet i huset det store alrum og køkken. I den anden ende finder vi børneafdelingen som består af 3 store værelser, bad, bryggers og en dejlig stor entre.

Boligen har solceller og nyere fjernvarme.

Information om boligen

Bolig 169 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 888 m2
Carport 24
Udhus 11
Sagsnummer 27353014
Type Villa
Opført / Ombygget 2003
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering