Luk fuldskærm
Vinkelager 12, 4220 Korsør
Velkommen til Vinkelager 12. Dette fantastiske sommerhus er beliggende i første række til vandet og byder på en spektakulær panoramaudsigt udover Musholm Bugt.

Ejendommen er beliggende i et roligt og eftertragtet område. Udsigten udover vandet er intet mindre end betagende og giver en følelse af ro og fordybelse. Omgivet af naturskønne omgivelser er Vinkelager 12 det perfekte sted at komme væk fra hverdagens stress og jag. Samtidig er både Slagelse og Korsør kun en kort køretur væk i bil, hvor I kan nyde en tur i gågaderne, gå på shopping eller spille et slag golf hos Korsør Golf Klub i flotte omgivelser.

Indenfor venter hele 79 godt velindrettede kvadratmeter, som fordeler sig over 3 soveværelser og store opholdsrum i form af stue med varmepumpe og en hyggelig udestue. Planløsningen skaber en følelse af sammenhæng og hygge, og huset har flere vinduespartier, der giver masser af naturligt lys og samtidig udnytter den betagende udsigt over vandet. Den rummelige stue er det perfekte sted at slappe af og nyde selskabet med familie og venner. Det funktionelle køkken ligger op af stuen, hvorfor her er mulighed for køkken-alrum på sigt, hvis dette ønskes. Herudover er de 3 soveværelser alle af god størrelse, og til sidst venter en godt badeværelse samt bryggers.

Udenfor kan I glæde jer over 2 store terrasser mod både nordvest og sydøst. De store fliseterrasser er perfekt til udendørs aktiviteter og afslapning. Uanset om det er solbadning, udendørs måltider eller bare at nyde solnedgangen. Herudover venter jer en garage og et godt udhus.

Vinkelager 12 er et sommerhus, der har det hele. Beliggende i første række til vandet, byder det på en enestående udsigt og fredfyldte omgivelser. Med sin rummelige boligindretning og udenomsarealer er dette sommerhus det ideelle tilflugtssted for dem, der søger både komfort og naturskønhed.

Bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 60 55 41 82.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 79 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 2587 m2
Garage 19 m2
Udhus 12 m2
Sagsnummer 2853-182
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1973
Energimærke

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering