Luk fuldskærm
Viborg Hovedvej 45, 7100 Vejle
Fantastisk beliggende landlig villa fra 1972 med rigtig gode udhusbygninger, beliggende på en skøn stor naturgrund på 9.382 m².
Vil du bo på landet, men samtidig være tæt på byen, så tag et kig på Viborg Hovedvej 45, 7100 Vejle, tæt til skole og indkøb.
Selve huset er indrettet med præsentabel entre med indgang til badeværelse med muret brus og indbygget sauna. Stor stue med panoramavinduer som lukker den smukke udsigt helt ind i boligen, herfra er der udgang til smuk flisebelagt terrasse. Tilbygningen til stuen er fra 2005 og med gulvvarme. Stuen har en flot muret pejs, ligesom man her finder trappen til 1. sal.

Dernæst et stort køkken/alrum fra 2010 med rummeligt kvik køkken indeholdende god skabsplads og alt i hårde hvidevarer, her er også installeret gulvvarme.

1.salen indeholder repos/fordelergang med 4 værelser - samt tilhørende garderober og badeværelser. Forældreafdeling med stort soveværelse er med walk-in closet. 1 salen byder på et stort nyrenoveret badeværelse fra 2012 med gulvvarme.

Ejendommen fik installeret luft til vand varmepumpe i 2015 samt et minirenseanlæg fra 2014
Til ejendommen hører derudover udbygning til mange formål på 302 kvm.

Beliggenheden er med kort afstand til Lindved skole, til og med 9 klasse, med nyetableret legeplads.
Der er gode indkøbsforhold samt kort kørselsafstand til motorvejsnettet. Desuden ca. 15 minutters kørsel til Vejle centrum med masser af butikker, cafeer og ikke at forglemme Vejle musikteater.

Ejendommens jordtillæggende ligger lige op af ejendommen. Her er bl.a. rig mulighed for dyrehold eller benytte det til anden hobbybrug.
Alt i alt en særdeles spændende ejendom lige på bygrænsen til Lindved by.
En ejendom der henvender sig til mange forskellige formål såsom gårdbutik, liberalt erhverv eller en pladskrævende hobby eller hjemme-arbejdsplads i gode lokaler.
Ring til din ejendomsmægler i Vejle - BoligOne - og bestil en fremvisning. - tlf. 7674 0005
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 221 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 9382 m2
Udhus 302 m2
Sagsnummer BH20289
Type Villa
Opført / Ombygget 1900 / 1972
Energimærke C

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering