Luk fuldskærm
Vibevej 5, 4281 Gørlev
På den skønne halvø Reersø og kun et par hundrede meter fra vandkanten, venter dette flotte sommerhus kun på sine nye ejere. Sommerhuset er yderst velholdt både ude og inde, overtages med en flot anlagt have med flere hyggekroge samt en god garage fra 2008.

Udover et godt og vedligeholdt sommerhus, får I også fornøjelsen af at have plads til hele familien. Her venter jer nogle fantastiske opholdsrum i form af den store stue og den hyggelige, indbyggede udestue.

Vibevej 5 er beliggende under 250 meter fra vandet. Fra adressen finder I inden for gåafstand købmanden, café og bryghuset. Skal I på cykeltur, så kan I se frem til naturskønne omgivelser og Reersø Havn. Gørlev kan nås på ca. 10 minutters kørsel fra adressen.

Udearealerne er også helt i top med en flot have og vestvendt træterrasse, der ligger i forlængelse med den gode opholdsstue, hvilket giver et godt samspil med ferieboligens samlingsrum. Terrassen er delvist overdækket, så sommeraftenerne også kan nydes skønt i læ, hvis ikke man benytter udestuen, hvor glaspartierne kan åbnes helt op mod både øst og vest. Hertil får I også en god fliseterrasse, som nemt kan nås fra både træterrassen og udestuen.

Huset byder på en fantastisk planløsning, hvor hver eneste kvadratmeter er udnyttet. Indenfor bemærker man først og fremmest den store og lyse stue, der har loft til kip, ovenlysvinduer og en hyggelig brændeovn. Her er åben forbindelse til det fine køkken med halvø, som sammen danner et skønt opholdsmiljø for hele familien. Herudover venter 3 soveværelser af god størrelse, entré, stort bryggers samt et nydeligt badeværelse med bruseniche.

Hertil kan det nævnes, at sommerhuset har supplerende varme i form af en luft-til-luft varmepumpe.

Kontakt os på telefon 60 55 41 82 - Vi glæder os til at tage jer med indenfor.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

22 juni 13:00 - 14:00

Information om boligen

Bolig 80 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 1201 m2
Garage 29 m2
Brændeskur, anslået 6 m2
Gæstehus 18 m2
Sagsnummer 2853-229
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1976
Energimærke

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering