Luk fuldskærm
Vestre Ringgade 55, 4200 Slagelse
Nu kan I blive de nye ejere af denne gode rødstensvilla centralt i Slagelse. Villaen er bygget i 1954 og sidenhen vedligeholdt uden større forandringer, så boligen fremstår original og funktionel. Med en indre istandsættelse vil I let kunne skabe et hjem efter eget ønske.

Beliggenheden giver dig let adgang til alle byens muligheder. Fra adressen er blandt andet ikke mere end fem minutter på cykel til stationen, og I får gåafstand til både indkøb, Marievangsskolen, Vesthallen og Slagelse Gymnasium. I bil er der blot fem minutters kørsel til Vestmotorvejen.

Villaen er bygget af en murer, som selv har boet i huset, siden det blev bygget, og vedkommende har haft fokus på kvalitetsmaterialer fra ende til anden. Derfor er håndværket og kvaliteten i orden på Vestre Ringgade 55. Boligen på 100 m2 byder i stueplan på to værelser, et køkken, et badeværelse, en vinkelstue og en stue, og nedenunder får I en højloftet og tør kælder med integreret garage.

Vinkelstuen kommer til at danne ramme for jeres samvær, og de charmerende detaljer herinde er med til at sætte tonen. Der er vinduer mod alle solretninger, og det ene vinduesparti er med blyindfattede ruder, som vidner om husets historie. Den tilbyggede stue forlænger boligen ud mod haven og skaber en glidende overgang mellem ude og inde. På den anden side af gangen ligger køkkenet af god størrelse. Afslutningsvis er der også to værelser og et klinkebadeværelse på etagen.

Kælderen giver jer mange ekstra kvadratmeter, som I kan bruge på mange forskellige måder. Der er blandt andet et vaskerum, et viktualierum samt et stort, disponibelt rum, hvor der er masser af plads til eventuelt værksted eller hobby.

Fra den tilbyggede stue kan I åbne op til fliseterrassen, der vender ud mod den lukkede, østvendte baghave. Haven har smukke træer, tætte buske og en fin græsplæne, og midt i haven er der et drivhus.

Kunne I tænke jer en fremvisning? Ring til os på tlf. 60 55 41 82.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 100 m2
Kælder 84 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 941 m2
Drivhus 5 m2
Sagsnummer 2853-209
Type Villa
Opført / Ombygget 1954
Energimærke F

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering