Luk fuldskærm
Vedelshavevej 5, 5466 Asperup
HIST HVOR VEJEN SLÅR EN BUGT.... ligger dette hyggelige hjem på en skøn grund på 1295 m² hvor du kan boltre dig og nyde udelivet under den høje himmel og suge indtrykkene til dig. Selve området er en skøn plet på det fynske landkort. Her er usædvanlig smukt og de skønneste uforstyrrede rammer om din dagligdag for dig og familien.

Dagli'Brugsen, Båring skole og Båring børnehus ligger blot 3 km fra adressen og Middelfarts centrum nåes på et kvarters kørsel i bil. Herudover er her blot 5 min. kørsel i bil til motorvejsnettet til resten af landet og ikke at forglemme blot 3 min. på cykel til de gode badestrande ved Varbjerg Strand og Båring Vig.

Boligen rummer 165 m² beboelse med følgende indretning:

* Indgang/bryggers med opg til 1. salen, fyrrum og resten af huset
* Lækkert badeværelse med gulvarme
* Soveværelse
* Køkken
* Opholdsstue med spiseplads og udgang til terrasse/have
* Entré
* Gæstetoilet (der med få ændringer kan udgøre badeværelse nr 2)
* 1. salen rummer 2 gode værelser

Herudover er her et integreret, mindre værksted og en på BBR ikke registreret carport/udhus på 20 m² og et drivhus på 6 m².

Der fremhæves bl.a. den skønne beliggenhed i smukke omgivelser - så er du til fuglekvidder og smuk natur at bevæge dig i med god plads såvel ude som inde, er dette et kvalificeret bud på dit kommende hjem. Her er højt til himlen og et ganske fantastisk sted.

Ser frem til at vise dig alle herlighederne.

Information om boligen

Bolig 175 m2
Antal rum 4
Etager 2
Garage 8
Grund 1295 m2
Sagsnummer 1411
Type Villa
Opført / Ombygget 1900 / 1976
Energimærke F

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering