Luk fuldskærm
Vedelsgade 8 st tv, 7100 Vejle

Denne fantastiske 2-værelses ejerlejlighed i hjertet af Vejle Centrum. 

Med en beliggenhed tæt på strøget er du omgivet af Marieparken, kulturelle tilbud og byens mange butikker og caféer. Banegården er kun en kort gåtur på 5-7 minutter væk.

Lejligheden er en del af en veldrevet ejerforening og fremstår i meget pæn stand. Den indeholder en stue, et køkken med tilhørende altan, et soveværelse og et badeværelse. Fra entréen, som fungerer som fordelingsgang, har du adgang til alle rum. Køkkenet har rigelig opbevaringsplads samt udgang til en altan med morgensol. Soveværelset er rummeligt med nydeligt trægulv, som også findes i stuen og køkkenet. Stuen er lys og let at indrette, med udgang til en lille altan.

Med til ejerlejligheden tilhører et depotrum i kælderen.

På Vedelsgade er strøget kun 100 meter væk, og Marieparken ligger lige på den anden side af gaden, tæt på Vejle Musikteater og andre kulturelle oplevelser.

Kom og oplev denne skønne ejerlejlighed i en velfungerende ejerforening.

Kontakt BoligOne for en fremvisning tlf. 7674 0005

Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

21 juli 14:00 - 15:00

Information om boligen

Bolig 66 m2
Antal rum 2
Etager 1
Altan 5 m2
Sagsnummer BH20365
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1939
Energimærke C

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering