Luk fuldskærm
Vadtoften 4, 2880 Bagsværd
Velkommen til denne unikke og yderst præsentable ejendom, beliggende på en lukket vej i det naturskønne Bagsværd. Her finder du et tidløst Myresjö-hus, præget af en gennemtænkt indretning og generøse vinduespartier, der åbner op for et herligt lysindfald og forbindelsen til den smukke natur omkring.

Ejendommen hviler på en pragtfuld grund med sin egen idylliske sø, der tilføjer en særlig charme til dette hjem. Med tre velindrettede værelser, alle forsynet med indbyggede skabe, samt en rummelig stue, hvor brændeovnen skaber varme og atmosfære, bydes der på komfort og hygge. Hertil kan nævnes, at det ene værelse har udgang til en stor træterresse, hvor solens stråler kan nydes dagen lang.

Køkkenet er centralt placeret med tilhørende spiseplads som udgør hjertet af boligen, mens et gæstetoilet og et stort badeværelse, komplet med kar, brus og gulvvarme, fuldender det boligen. Villaen strækker sig over 153 kvm. boligareal, suppleret af 101 kvm. kælder med en imponerende gildesal, direkte udgang til haven, et stort disponibelt rum, vaskerum samt ekstra bonusrum, som vil glæde enhvert gør-det-selv hjerte.

Have er anlagt med fokus på den naturlige sø og kræver minimal vedligeholdelse, samtidig med at den danner den perfekte ramme om det fortryllende panorama, der kan nydes fra stuen.

Området er ideelt for børnefamilier med rigelige mængder natur, flere gode skoler, institutioner og et væld af fritidsaktiviteter. Alt i alt præsenterer denne ejendom en enestående mulighed for at forene komfortabelt familieliv med naturskønne omgivelser.

FJERNVARME FORVENTES I 2026

Information om boligen

Bolig 153 m2
Kælder 101 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 984 m2
Carport 30 m2
Sagsnummer AA-066
Type Villa
Opført / Ombygget 1970
Energimærke D

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering