Luk fuldskærm
Trekroner Centervej 79 1 3, 4000 Roskilde
Drømmer du om at bo i en lejlighed med udsigt, men ikke ønsker at give afkald på en have, så vil denne lejlighed helt sikkert appellere til dig. Lejligheden har den ekstra fordel af en vidunderlig vestvendt tagterrasse, der er rummelig nok til både en hyggelig sofalounge og grillmiddage med masser af gæster - den er simpelthen perfekt til en nytårsaften. Og du behøver ikke bekymre dig om at forcere trapper, da der er en elevator, der tager dig fra kælder til kvist, og en praktisk automatisk døråbner.

Denne skønne lejlighed er beliggende i en velfungerende ejerforening i Trekroner, et område der allerede er yderst populært. Her er du tæt på alt, hvad du behøver: Indkøbsmuligheder, caféer, tog-station, skoler, apoteker og meget mere. Og samtidig omgivet af smuk natur.

Byggeriet er fra 2019, hvilket betyder lave varmeudgifter, en behagelig atmosfære og mange andre fordele. Lejligheden er smart indrettet uden spildplads, så du får det maksimale ud af de 96 kvadratmeter. Du kan nyde et rummeligt køkken/alrum/stue med masser af plads og naturligt lys. Fra stuen er der udgang til den fantastiske vestvendte tagterrasse, hvor du kan nyde solen langt ud på aftenen.

Lejligheden byder desuden på to lyse og rummelige værelser, et stilfuldt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler samt et praktisk depotrum, der giver rig mulighed for opbevaring. Hvis du har brug for ekstra opbevaringsplads, er der mulighed for at leje et kælderrum. Alle opholdsrum har smukke trægulve, der sammen med det moderne Invita-køkken skaber et stilfuldt og lækkert udtryk.

Har ovennævnte vagt din interesse, kan du se frem til at bo i "Kronen" i Trekroner (Lidt royal har man lov til at være...). "Den Tredje Krone" består af 15 ejerlejligheder og er smukt beliggende over lægehuset og byens sushi-restaurant.

Information om boligen

Bolig 96 m2
Antal rum 3
Etager 1
Sagsnummer AA-059
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 2019
Energimærke A2015

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering