Luk fuldskærm
Trælløsevej 46A, 4160 Herlufmagle
På Trælløsevej 46A i udkanten af Herlufmagle finder I en ejendom, der tilbyder et unikt potentiale for enten to generationer eller to familier, som ønsker at bo sammen, men stadig værdsætter at have deres eget private rum. Ejendommen blev bygget i 1942 og omfatter to selvstændige boliger på i alt 428 kvadratmeter og en stor grund på 4.194 kvadratmeter, der også rummer et rummeligt værksted på 120 kvadratmeter.

Ejendommen ligger landligt med den idylliske følelse af det åbne land, men har samtidig nærhed til byens faciliteter som skole og daginstitutioner. Med en del vinduer udskiftet for cirka fire år siden og stueetagen i den ene bolig er nyligt renoveret, er ejendommen delvis opdateret.
Bolig 1 byder på en traditionel indretning med to stuer, en suite, hvor den ene stue har brændeovn og udgang til haven. Køkkenet er lyst og herfra er der adgang til et bryggers, et toilet samt et disponibelt rum. På første sal findes tre værelser samt et badeværelse med både bruser og badekar, mens kælderen tilbyder et disponibelt rum.

Bolig 2 indeholder Entré, køkken med spiseplads og udgang til gårdmiljøet. Lyst badeværelse. Dejlig opholdsstue samt gildesal og to gode værelser med gulvvarme. På førstesalen er der en repos og yderligere to store værelser.

Udenfor er haven et fredfyldt tilflugtssted mod åbne marker, med opvokset beplantning og flere terrasser, som inviterer til afslapning og samvær. En lund med høje træer og en stor plæne omkranset af naturhegn fuldender ejendommens udendørsområder.

Skole og daginstitution er tæt på med fine stisystemer dertil. Toget nås syv kilometer fra ejendommen og har direkte forbindelse til København. Der er indkøbsmuligheder i nærområdet og fritidshal samt udendørs svømmehal tæt på skolen, så der er også mulighed for et aktivt fritidsliv.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 428 m2
Antal rum 10
Etager 2
Grund 4194 m2
Lager til erhverv 120 m2
Sagsnummer 1015
Type Villa
Opført / Ombygget 1942 / 2001
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering