Luk fuldskærm
Tove Ditlevsens Vej 32, 4700 Næstved
Hos BoligOne er vi glade for at kunne byde jer velkommen til Tove Ditlevsens Vej 32: En yderst eftertragtet bolig med en fantastisk beliggenhed i Næstveds vestlige del.

Rækkehuset er beliggende i et roligt område, på en stille stikvej. I finder alle nødvendige faciliteter, såsom børneinstitution, bybus, skole og idræt tæt på adressen.

Huset er et Ibco hus opført i 2007 og er beliggende i den hyggelige Poesipark, i Digetervejskvarteret. Poesiparken består af flere ensartede dobbelthuse, der ligger kønt placeret med grønt område som nabo.

Boligen har en fantastisk planløsning og alle boligkvadratmeter er udnyttet optimalt med fokus på lethed og en praktisk hverdag.

Rækkehuset indeholder 2 værelser med skabe. Derudover er der et meget velholdt køkken med plads til indretning af lille spiseplads. Køkkenet ligger fint adskilt via en god halvvæg mod den indretningsvenlige stue. Fra den store stue kan I glæde jer over et fantastisk lysindfald fra rummets store vinduesparti.
Der er fra stuen direkte udgang til en hyggelig og lukket have omkrænset af bøgehæk.

Udeområdet tæller blandt andet en stor flisebelagt sydlig terrasse, hvor I også kan se frem til den karakteristiske og lækre 7 kvadratmeter store integrerede overdækning.

Husets badeværelse er med god plads, velindrettet og fremstår med fine tidsløse elementer.

Boligen rummer desuden en rummelig entre, et godt bryggers med plads til vaskefaciliteter samt et integreret udhus med adgang fra forhaven,

Tove Ditlevsens Vej 32 ligger med adgang via en hyggelig forhave og der er p plads i umiddelbar nærhed af boligen.

Information om boligen

Bolig 83 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 265 m2
Udhus 4
Overdækket areal 7 m2
Sagsnummer 1029
Type Villa
Opført / Ombygget 2007
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering