Luk fuldskærm
Torupvej 10, 4700 Næstved
I det særdeles smukke Sydsjælland finder I denne pragtfulde og bevaringsværdige villa på en dejlig stor grund, en skøn værkstedsbygning og skal du mod København er der blot 3 minutters kørsel til motorvejen og med busforbindelse næsten uden for døren.

Ejendommen er opført i 1870 men har gennemgået en flot modernisering og fremtræder i dag i en flot arkitektonisk stil. Med sit skønne lysindfald og moderniseringer, fremtræder boligen særdeles indbydende og glæder sig til at tage imod de nye ejere.

Ejendommen har udvendigt en flot gul facade, Hardi-plank i gavlen samt rødt tegltag. Indenfor bydes I velkommen i entreen med trappe til 1. sal samt adgang til flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Et skønt bryggers med gulvvarme og egen indgang samt adgang til depotrum. Dejligt køkken fra 2007 med spiseplads og udgang til terrassen. Hyggelig stue med brændeovn og med synlige bjælker og trægulve med franske døre til flot tilbygget moderne stue med loft til kip og ovenlysvinduer samt udgang til haven. Soveværelse med skabe og egen udgang til terrassen. 1 salen byder på charme med de skrå vægge og kviste og indeholder 2 gode værelser adskilt af et fælles alrum/stue.

Herudover byder ejendommen på en skøn vognport med plads til 2 biler og med et godt udhus og bagerst i haven finder I en stor dejlig udhus, der også har 1. sal og som er velegnet til mange formål. Selve haven er utrolig flot anlagt og minder nærmest om en lille park med sine mange små hyggekroge, terrasser og stensætninger.

I Hammer by finder I blandt andet Hammer Frie Privatskole til familiens børn. Offentlig skole og institution ligger kun ca 4 km væk i Mogenstrup, hvor I også finder den eftertragtede Golf Klub: Sydsjællands Golfklub. I Mogenstrup er der desuden institutioner, idræts- og svømmehal samt flere indkøbsmuligheder, tøjbutik og frisør, tillige er der handlemuligheder i Blangslev kun 3 km væk. Avnø naturområde og Svinø stand ligger indenfor kort afstand til boligen. I når Næstved med det gode handelsliv og mange muligheder eller det hyggelige Præstø med den flotte natur på ganske kort tid i bil.

Information om boligen

Bolig 184 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 1640 m2
Garage 39 m2
Udhus 50 m2
Sagsnummer 2736-904
Type Villa
Opført / Ombygget 1870 / 2021
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering