Luk fuldskærm
Toften 9, 4622 Havdrup
Velkommen til Toften 9 - Her kan du se frem til en lys og indflytningsklar bolig med nyere tag fra 2020, og en central beliggenhed i Havdrup.

Inden for venter hele 132 etagemeter at gøre med. Derudover har ejendommen en rummelig og nyere carport på 48 kvadratmeter samt et tilhørende isoleret skur.

Huset fremstår i flot stand, delvist moderniseret, samtidig med at mange originale detaljer er bevaret. Boligen består af en lys entré med adgang til stuen, et soveværelse og et charmerende badeværelse med terrazzogulv. Den store stue har masser af plads til både spise- og sofaafdeling, og byder på store vinduespartier samt udgang til en dejlig sydvendt træterrasse, der løfter sig over terrænet som resten af huset.

Køkkenet, i lyse elementer og med en træbordplade, er direkte forbundet med stuen. En trappe fører ned til en særdeles god kælder med separat indgang, der med sin lyse atmosfære og gode loftshøjde gør sig anvendelig til mange formål.

Haven er en æstetisk velanlagt oase, der sikrer privatliv og ro. Taget er nyligt udskiftet, og døre samt vinduer i stueplan er blevet skiftet ud.

Fra Toften kan du nå de fleste faciliteter på få minutters gang. Stationen, der bringer dig til Roskilde eller Køge, er inden for rækkevidde, ligesom bussen til Solrød. Skolen og sportshallen ligger under 1 km fra huset. Toften er placeret i et særdeles ugeneret område med gode naboer.

Ring allerede i dag på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 84 m2
Kælder 48 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 788 m2
Carport 48 m2
Sagsnummer 2853-179
Type Villa
Opført / Ombygget 1955
Energimærke E

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering