Luk fuldskærm
Tøndervej 19, 4200 Slagelse
Leder I efter et godt indrettet, lyst og overskueligt hjem? Så kunne Tøndervej 19 måske være lige det I leder efter.

Her får I nemlig 120 flotte kvadratmeter opvarmet med fjernvarme, som ledsages af en hyggelig have og en stor solrig fliseterrasse.

Ved indgang til boligen træder I ind i boligens bryggers, der fører jer videre ind til det flotte køkken/alrum. Boligen har en gennemtænkt planløsning, der giver et naturligt flow mellem rummene. Stuen er lys og luftig med store vinduer, der bringer masser af naturligt lys ind. Her har I også direkte udgang til fliseterrassen mod vest, hvor der er plads til hele familien og solen kan nydes i fulde drag.

Mellem køkken/alrummet og stuen er der åben forbindelse, hvilket giver et fantastisk opholdsrum, hvor der er mulighed for at familien kan samles mens aftensmaden kokkereres. De 3 soveværelser er alle godt proportionerede og skaber en behagelig atmosfære for afslapning, hvor forældresoveværelset har walk-in. Det store badeværelse med gulvvarme er moderne og stilfuldt indrettet.

Udenfor venter en skøn vinkelhave, der er ideel til udendørsaktiviteter og afslapning. Her får I også en god carport og et stort disponibelt rum, som eventuelt kan bruges som værksted.

Villaen er beliggende for enden af en lukket og rolig villavej, hvor børnene trygt kan befærde sig. I nærområdet finder I grønne arealer og gode stisystemer, samt kort afstand til indkøb, institutioner, skole og meget mere.

Lyder Tøndervej 19 som jeres næste hjem? Så bestil en fremvisning på tlf. 60 55 41 82.

Information om boligen

Bolig 120 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 679 m2
Carport 22 m2
Overdækning 12 m2
Sagsnummer 2853-119
Type Villa
Opført / Ombygget 1981
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering