Luk fuldskærm
Tingager Skoven 74, 7500 HolstebroNu kan du købe en attraktiv grund i Holstebros dejlige naturbydel i Mejdal, tæt på skov og sø. I etape 1 blev der solgt ialt 44 grunde og der er idag et spændende liv for alle de nye beboere. I etape 2 bliver der nu sat 35 grunde til salg med størrelser fra knapt 400 kvm til næsten 1200 kvm. Tilslutningsafgifter til forsyningsværker er betalt og indeholdt i prisen for grunden.

Grundene ligger i et unikt naturområder og der bliver lavet vandreservoir og grønne områder, så alle grunde har en snert af natur over sig, enten ved at ligge op til skovbryn eller grønne fælles arealer.

Der kan læses meget mere om området og historien bag skabelsen af en helt ny naturbydel på www.tingagerenge.dk.

Du kan udover glæden ved, at bosætte dig i et skønt naturområde med Vandkraftsøen, skovarealer og naturcenter med rekreativ værdi, glæde dig over, at ligge tæt på det attraktive landsbymiljø, Mejdal, med indkøbsmulighed, super god skole (Halgård), daginstitutioner og et mangfoldigt foreningsliv - kort sagt et rigtigt godt sted at bo. Holstebro centrum og den nye Holstebro motorvej når du på få minutter.

Der er ikke byggepligt på grundene. Der er gode bebyggelses muligheder på grundene og afhængig af grundstørrelse kan der bygges op til 300 kvm beboelse og op til 150 kvm garage/udhus (se lokalplan for specifikke regler). 2 eller flere grunde kan sammenlægges. Der er i lokalplanen lagt op til, at der bliver god sammenhæng i bebyggelsen. Grundene forventes klar til overtagelse den 15. juli 2022.

Lyder det som noget for dig, at købe en grund i en unik ny bydel skulle du ringe til Liselotte og Mogens i BoligOne og høre om dine muligheder.

Går du samtidigt i salgstanker er du velkommen til, at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Type Grund
Sagsnummer 801-7087
Grund 947 m2

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering