Luk fuldskærm
Thorsvej 38, 4200 Slagelse
Leder I efter et rummeligt rækkehus i rolige omgivelser, hvor også beliggenheden er i top? Så kunne dette enderækkehus beliggende på Thorsvej 38 måske være jeres næste hjem.

Inden for en radius 500 meter, finder I både indkøbsmuligheder, skole og daginstitution. Turen til Søndermarksskolen kan trygt nås uden at skulle på hovedvejen og her kan I også glæde jeg over sportshallen samt grønne sportsarealer. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Vestmotorvejen kun er en 5-minutters køretur væk fra adressen.

Når I træder ind i boligens rummelige entre, har I adgang til stue, badeværelse og trappe op til 1. sal. Det lyse køkken er af god størrelse og har åben forbindelse til stuen, som byder sig til med god plads til både spise- og sofaafdeling. I stuen har I udgang til den store fliseterrasse, som peger mod sydøst. Til sidst i stueplan, findes et rum under trappen, som eventuelt kan benyttes som opbevaringsrum. På 1. salen venter boligens 3 gode værelser, hvor 2 af værelser egner sig godt som soveværelser og det sidste som eventuelt kontor.

Udenfor kan I se frem til at tilbringe mange lyse timer i sommermånederne. I den sydøstvendte baghave venter fliseterrassen og den hyggelige have med rullegræs. Den flisebelagte og østvendte forhave har et tilhørende isoleret skur, som bruges til bryggers.


Hertil kan I også benytte de grønne fællesarealer, mens børnene kan lege på den fælles legeplads.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 98 m2
Antal rum 4
Etager 2
Sagsnummer 2853-144
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1986
Energimærke B

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering