Luk fuldskærm
Syvvejen 17, 4130 Viby Sjælland
Ejendommen er beliggende i Øster Syv, ca. 10 km. syd for Roskilde og omtrent 3 km. nord for stationsbyen Viby Sjælland.

Boligen rummer en dejlig lys stue med brændeovn og udsigt til den flotte sydvendt forhave, 2 store værelser, 2 badeværelser med gulvvarme (vandbåren) samt et stort spisekøkken med udgang til vestvendt terrasse og kartoffelkælder. Fra den store entre går trappe op til 1. sal, hvor der er indrettet yderligere 2 gode rum (ej registreret).

Grunden er på hele 1.205 kvm. og byder på en skøn gammel landbohave med både staudebede, nyttehave og frugttræer. Hertil kommer en brugbar kartoffelkælder, som i dag anvendes til opbevaring af æbelhøsten fra 2023, marmelade, most og andre lækkerier. Som en ekstra bonus er 36 kvm. udhus med tilhørende loftrum. Udhuset er opdelt i 3 rum: Fyrrum, vaskerum og redskabs- / arbejdsrum.

Øster Syv er et lille lokalsamfund i fredelige omgivelser. Området er omgivet af en fantastisk natur og indbyder til lange gå eller cykelture.

Den praktiske beliggenhed gør det nemt at komme til Viby station på få minutter, og du har dermed nem adgang til byens bekvemmeligheder, skoler, daginstitutioner og transportforbindelser. Samtidig er du kun 35 minutter med tog fra København og 7 minutter fra Roskilde, hvilket gør Viby til det ideelle sted at bo, hvis du ønsker at kombinere det praktiske med en naturskøn beliggenhed.

Ejendommen har et stort potentiale og fremstår i fin 70'er stil. Udvendigt trænger ejendommen til en kærlig hånd.

Ønsker du at høre mere om ejendommen, eller kunne du tænke dig en fremvisning, så ring til mig på 6020 9000

Information om boligen

Bolig 111 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 1205 m2
Udhus 15 m2
Udhus 49 m2
Sagsnummer AA-108
Type Villa
Opført / Ombygget 1915 / 1977
Energimærke E

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering