Luk fuldskærm
Stribgårdvej 57, 5500 Middelfart
I attraktivt område og på lukket vænge med gåafstand til Brugsen, legepladsen, skole, børnehave og Lillebælt, ligger dette dejlige hjem. Huset er på 128 m² og trænger til lidt kærlig pleje. Her får du en bolig med mange muligheder for at sætte dit helt eget præg. Planløsningen er idéel til børnefamilien og de der ønsker sig en overkommelig bolig beliggende på en 1062 m² stor grund med en sydvestvendt placering. Herudover findes her en anvendelig udestue på 21 m², drivhus og en garage med udhus på 48 m². Indretning: * Bryggers med vaskeinstallationer * Spisekøkken * Hovedentré ' Gæstetoilet * Kombineret spise-/opholdsstue med udgang til udestue * Badeværelse med brus * Soveværelse * Stort værelse (tidl. delt i 2) * Værelse/kontorHaven er velanlagt med bl.a. græs og flere bede samt en dejlig sydvestvendt udestue/terrasse hvorfra haven udgør en naturlig forlængelse af boligen med direkte adgang herfra til en stor græsplæne med rigelig plads til fodboldmål og havetrampolin. Herudover forefindes som nævnt drivhus og en god garage på 48 m². Der fremhæves bl.a.: Beliggenheden med uhindret og direkte adgang til alt via et veludbygget stisystem til handel, skole, kirke, svømmehal mv., samt muligheden for 4 værelser og at boligen er tilmeldt fjernvarme.
Strib er et område hvor vi mener, at have alt, bl.a. et meget naturskønt område, som kan nydes med gåture til havnen, stranden, Røjle Mose, Strib Fyr og Staurby Skov hvor der forefindes hundeskov og mountainbikerute.

Information om boligen

Bolig 128 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 1062 m2
Garage 48 m2
Sagsnummer 1428
Type Villa
Opført / Ombygget 1976
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering