Luk fuldskærm
Strandvejen 171, 5500 Middelfart
Stor ejendom i 2 plan med utallige muligheder for anvendelse, idet begge plan indeholder adskillige veludnyttede rum. Ejendommen har tidligere været et 2-familieshus, hvorfor der er indgang fra begge etager. Herudover er der tinglyst adgang til en mindre bådplads ved stranden og en fantastisk udsigt over Lillebælt. Hele herligheden trænger til en kærlig hånd og er indrettet med følgende:
* Entré * Mindre lejlighed bestående af soverum, trinette og toilet * Soveværelse * 2 stuer * Badeværelse med brus * Køkken Kælderetagen indeholder: * 2 værksteder * Badeværelse * Vaskerum * 3 værelser (godkendt iht BBR) * Viktualierum Der fremhæves bl.a. rummeligheden, loftshøjden, beliggenheden, fjernvarme på vej og de mange muligheder for anvendelse - bl.a. god mulighed for liberalt erhverv, stor teenageafdeling eller udlejning. Boligen ligger med nem adgang til handel, idet Netto er genbo. Herudover er her let adgang til resten af Strib, havnen, skolen, legepladsen mv. og blot få minutters kørsel til E20. Jeg glæder mig til at vise dig dette helt fantastiske sted!

Information om boligen

Bolig 205 m2
Kælder 144 m2
Antal rum 5
Etager 2
Garage 15
Grund 495 m2
Garage 18 m2
Sagsnummer 1439
Type Villa
Opført / Ombygget 1961
Energimærke E

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering