Luk fuldskærm
Strandgårdsvej 43, 5464 Brenderup Fyn
Lækkert og lyst arkitekttegnet luksussommerhus med 8 sovepladser i Bro Strandpark. Huset er en del af ejerforeningen Bro Strandpark hvor foreningen sørger for al udvendig vedligeholdelse, opstiller badebro og tilbyder herudover en række fællesaktiviteter, bl.a.fodbold, tennis, beachvolley samt petanque. Fællesarealerne bliver vedligeholdt, så du blot skal nyde det gode liv, din liggestol, slentre gennem området, måske foretage en gåtur til ishuset eller lystbådehavnen i Varbjerg. Tæt ved i Brenderup er en yderst anerkendt bager og de nærmeste større byer er Odense, Middelfart og Bogense.

Huset præsenterer sig rigtig flot og fremstår velvedligeholdt. Materialer er træ, sprossede vinduer/døre og sort cementtag. Huset er indrettet med faciliteter til både sommer og vinter, idet her er installeret varmepumpe, elradiatorer og en flot brændeovn. Opført i 2003 med 99 m² boligareal fordelt på 2 etager med følgende indretning:
Fra hoveddøren træder du ind i en fordelingsgang hvor der til højre er et godt soverum med 2 gode skabe. Til venstre forefindes et dejligt badeværelse med gulvvarme, toilet, sauna, spa og brus. Lige frem går du ind i stueområdet, som er i åben forbindelse med det oprindelige, men særdeles velholdte køkken. Fra køkkenet er der adgang til et bryggers med vaskesøjle og kosteskab samt udgang til det fri/terrasse. I den hyggelige stue med udg. til terrassen er der spisekrog, opholdsrum og en dejlig brændeovn, som hurtigt varmer hele huset op. En trappe fører os til 1. sal, hvor du finder et toilet med håndvask, et mindre depotrum og to gode værelser med hver 2 senge. Det ene værelse har egen altan, hvorfra du har et smukt view ud over området med Båring Vig. Alt i alt et super lækkert hus i et dejligt område.
Der fremhæves bl.a.: Helårsstatus, 8 sovepladser, et lækkert badeværelse med alle faciliteter, en rummelig og supergod planløsning, lysindfaldet fra alle sider samt de smukke omgivelser i et område hvor også kulturen er helt i top. Foreningen afholder hvert år en familie-arbejdsdag, hvor der hygges, spises og arbejdes. Herudover afholdes der generalforsamling hvor snakken går livligt. Så har du lyst og mod på deltage, bliver du hurtigt introduceret til alle de øvrige beboere.. Et helt igennem idéelt fritidshus hvor du blot skal nyde at være til og slappe af - resten er der sørget for! Se lidt mere på foreningens hjemmeside: https://www.brostrandpark.com

Information om boligen

Bolig 99 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 66545 m2
Sagsnummer 1405
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 2003
Energimærke

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering