Luk fuldskærm
Stenlillevej 5B, 3660 Stenløse
Energimærke B

Denne ejendom er kompromisløst istandsat og vil efterlade dig med en wow-oplevelse i særklasse. Hertil kommer en attraktiv beliggenhed på lukket villavej og i gåafstand til Egedal Centret og S-togsstationen.

Ejendommen er opført i 2005 og ombygget i 2023, hvor 1. salen bliver udnyttet og indretningen i hele ejendommen bliver opdateret til en moderne stil.

Den lyse og indbydende entré vil få enhver gæst til at føle sig velkommen. Herfra mødes du af en dejlig rummelig stue med udgang til syd-vestvendt terrasse og lyden af vandets rislen i Stenløse å. I åben forbindelse med stuen er indrettet et stilfuldt køkken, som med sin mørke farve, giver en elegant kontrast til det lyse åbne alrum. Køkkenet byder på geniale detaljer som amerikanerkøleskab, kogesektion med integrerbar emhætte samt ovn og kombiovn.

I stueplan finder du endvidere et stort værelse med indbyggede skabe; dette rum vil være ideelt til hjemmekontor. Endvidere stilfuldt badeværelse med store klinker, spots i loftet, spejl med lys og varme samt lækre Cassøe amaturer (dansk design) som fuldender det moderne look. Bryggerset, hvor der er plads til vaskefaciliteter, matcher køkkenets elegante fronter kombinerer på fineste vis det stilrene med det funktionelle. Hele stueplanet har gulvvarme som giver en ekstra komfort.

En genistreg af klasse, finder du i den højloftet tilbygning, hvor den ekstravagante trappe til 1. sal er udført i dybe mørkebrune egetræstrin. 1. salen er blevet beriget med flere store kviste som byder et fantastisk lys indenfor. Her er indrettet et ekstra badeværelse med gulvvarme og naturligvis i samme stilrene design. Endvidere finder du et godt værelse med fransk altan hvorfra der er udsigt over åen og et stort masterbedroom med kæmpe glasparti og udgang til lækker stor træterrasse. Terrassen er omgivet af matteret glas, så man kan sidde helt uforstyret og nyde solen.

Grunden er simpelt anlagt med stort parkeringsareal og en lukket og nem have med stor syd-vestvendt terrasse.

Her er det meste inden for rækkevidde, både indkøb, skole / gymnasium og s-tog.

Skal du hve muligheden for at nyde denne skønne centralt beliggende villa allerede denne sommer, så ring til Stine Kronvold på 6020 9000
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 177 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 795 m2
Carport 22 m2
Sagsnummer AA-115
Type Villa
Opført / Ombygget 2005
Energimærke B

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering