Luk fuldskærm
Staksrodevej 3, 7150 Barrit
Velkommen til Staksrodevej 3. En rolig og naturskøn beliggenhed, hvor jeres nye hjem venter.

Vi befinder os i idylliske omgivelser blandt grønne marker og frodige naturarealer, med den fineste udsigt til egen sø og skov. Her er højt til himlen, frisk luft og langt til den nærmeste nabo, så I kan nyde masser af privatliv.

Naturen er i højsæde, men I skal heller ikke undvære hverdagens nødvendigheder, for der er kun få minutter til Barrit, som tilbyder indkøbsmuligheder, skole og idrætsfaciliteter, så I er sikret en bekvem hverdag med alt hvad I behøver.

I disse skønne omgivelser venter der jer en flot og nyere villa, hvor der er masser af plads til livet - inde såvel som ude. Drømmer I om dyrehold, hobbyliv og masser af albuerum, så er denne villa skabt til jer.

I kan se frem til et fantastisk udeliv på den store grund, som rummer sø, skov og grønne arealer, der nærmest smelter sammen som et pragtfuldt uderum.

Villaen indeholder entre/bryggers med fordelergang. 3 store værelser, hvoraf det ene nemt kan opdeles til et ekstra børneværelse. Lækkert badeværelse med hjørnespa samt stor bruseniche. Husets hjerte er køkken-alrummet og stuen der er i åben forbindelse med hinanden. I køkkenet er der god skabsplads og brændeovn til de kolde vinteraftener. Stuen er et kapitel for sig med loft til kip, som give en god rumfornemmelse, samt store vinduespartier, der giver et god lysindfald og skøn udsigt til søen og skoven.

Udover en fantastisk ejendom er der garage med el-port, og et stort fyrrum med plads til brænde.

Der er endvidere kun 5 minutters kørsel til det naturskønne Rosenvold, som både byder på skov og strand.

Information om boligen

Bolig 134 m2
Antal rum 5
Etager 1
Garage 21
Grund 33228 m2
Udhus 26
Sagsnummer 27352039
Type Boliglandbrug
Opført / Ombygget 1860 / 2008
Energimærke E

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering