Luk fuldskærm
St Bjerggade 6D, 7100 Vejle
Centralt beliggende i Vejle, finder du denne skønne lejlighed på 58 kvm. Hertil får du en carport på 29 kvm, heraf er der et meget brugbart udhus på 11 kvm.
Det kan bruges til træningsrum, gildesal, eller bruges som opbevaringsrum.
Lejligheden, som blev gennemrenoveret i 2021, er beliggende i flot rødstensejendom. Ejerlejligheden er ikke blevet benyttet ret meget siden renoveringen, så alting står rigtig fint.
I 2017 blev der installeret en ny luft/luft varmepumpe.
Ejerlejligheden står tom og er indflytningsklar.

Du bliver budt indenfor i entréen, hvorfra du har adgang til stort køkken/alrum/stue, med direkte udgang til dejlig terrasse.
Terrassen er perfekt orienteret mod syd/vest, hvorfor der er gode solforhold.
Herudover byder lejligheden på soveværelse og et lækkert badeværelse med gulvvarme.

Med sin beliggenhed på St Bjerggade, får du en rolig beliggenhed, med blot få minutters gang ned til Vejles pulserende og hyggelige byliv. Vejle centrum er kendetegnes ved sin hyggelige stemning, mange caféer, grønne arealer, spændende kulturliv og måske Danmarks skønneste gågade. Kan du godt lide naturen, er beliggenheden også fantastisk, da adgangen til både Vejle Fjord og de mange kuperede skovarealer er let.~

Kontakt BoligOne Vejle på 7674 0005 for en fremvisning
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 58 m2
Antal rum 2
Etager 1
Carport 29 m2
Sagsnummer BH20298
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1984
Energimærke D

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering