Luk fuldskærm
Solbakken 12, 3600 Frederikssund
Denne hyggelige villa ligger i naturskønne omgivelser, kun 400 m. fra Vinge S-tog station.

Med direkte adgang til Københavns centrum byder ejendommen på en ideel kombination af fredfyldt natur, en rolig tilværelse og bekvemmelig nærhed til byens pulserende liv.

Boligen har højt til loftet og strækker sig over 125 m2 i forskudt plan. I den lyse spisestue kan dagens måltid nydes til den skønne panorama-udsigt ud over Tvin-mosens dyreliv og grønne frodighed.

I forlængelse af spisestuen er indrettet et rummeligt køkken, hvorfra der er direkte udgang til vestvendt terrasse med god aftensol.

Når der rigtig skal hygges og slappes af, er opholdsstuen helt ideel. Her kan du nyde varmen foran brændeovnen eller træde ud på den østvendte terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes til den skønneste solopgang.

Huset rummer endvidere 3 gode soveværelser, et badeværelse med bruser og et god og praktisk bryggers med plads til opbevaring. Herforuden medfølger også dobbelt carport med stort praktisk skur samt 20 m2 udhus i forlængelse af huset; perfekt til opbevaring eller hobbyrum.

Ejendommen er beliggende op til "Det grønne hjerte" i Vinge; en attraktiv og levende byfælled, som forbinder Vinges forskellige kvarterer. I Vinge, som er Frederikssunds og Danmarks største byudviklingsprojekt, har man landskabet tæt på og naturen i baghaven.

Bydelen Vinge byder på et stærkt og voksende fællesskab, hvor sammenhold og fælles aktiviteter kan være med til at forme jeres nye hverdag.

Endvidere er sport og fritidsaktiviteter lige ved hånden, da Frederikssund Idrætsby kun ligger en 10 minutters cykeltur fra boligen.

Læs mere om Vinge her: byenvinge.frederikssund.dk

Kontakt os for yderligere information og bliv en del af dette spændende og fremadskuende område.

Information om boligen

Bolig 125 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 909 m2
Udhus 20
Carport inkl. 11 m2 udhus 40 m2
Sagsnummer AA-037
Type Villa
Opført / Ombygget 1962 / 1994
Energimærke D

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering