Luk fuldskærm
Sognegårdsvej 10, 8700 Horsens
Forestil dig et hjem, med perfekte ramme om familielivet. Denne velholdte villa, bygget i 1984 og beliggende i det eftertragtede Dagnæs, tilbyder netop dette.

Træd indenfor i en lys entre, der byder dig velkommen hjem. Herfra åbner husets hjerte sig: et rummeligt køkken-alrum, der inviterer til samvær og hyggelige stunder. Køkkenet er udstyret med god skabsplads og en svungen trappe fører op til første salen. Fra alrummet er der direkte adgang til den syd/vestvendte terrasse, som bliver et naturligt samlingspunkt for familie og venner i de varmere måneder.

Villaen rummer desuden et soveværelse med praktisk skabsvæg samt tre gode børneværelser. Det lyse badeværelse med bruseniche og behagelig gulvvarme sikrer en god start på dagen for hele familien.

Lyst bryggers med installationer klar til både vaskemaskine og tørretumbler.

På første sal finder du endvidere en hyggelig stue med loft til kip som giver en god rumfornemmelse samt store vinduespatier der giver et godt lysindfald.

Udenfor venter en lukket have, der ikke blot er vedligeholdelsesvenlig men også designet som den perfekte legeplads for børnene. Ejendommen inkluderer ligeledes en carport samt et praktisk udhus.

Beliggende i hjertet af Dagnæs nyder denne ejendom godt af kort afstand til skole, SFO, børnehave samt idrætsfaciliteter - alt sammen indenfor gåafstand. Desuden ligger lokale indkøbsmuligheder og offentlige transportforbindelser lige rundt om hjørnet.

En sjældent udbudt mulighed for dem, der drømmer om den perfekte ramme om familielivet.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 128 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 457 m2
Carport 16 m2
Udhus 4 m2
Sagsnummer 27352294
Type Villa
Opført / Ombygget 1984
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering