Luk fuldskærm
Sofiendalvej 120, 5500 Middelfart
I børnevenligt område på lukket vænge med gåafstand til Rema 1000, SuperBrugsen, Apotek, børnehave, sportsaktivitteter og med blot 3 min. kørsel til motorvejsnettet til resten af landet, ligger dette hjem på 134 m². Huset trænger til en kærlig opdatering og har følgende gode planløsning: - Kombineret baggang/bryggers - Badeværelse - Værelse med direkte adgang til et isoleret udhus/værksted - Rummeligt spisekøkken - Værelse - Opholdsstue med udgang til terrasse/have - Hovedentré - Badeværelse med direkte adgang til soveværelset Herudover er her et udhus og en stor carport på 44 m² - herfra træder du tørskoet lige ind i huset. Huset ligger på en 1110 m² stor grund og haven udgør en naturlig forlængelse af boligen med direkte adgang fra stuen til en stor græsplæne med rigelig plads til fodboldmål og havetrampolin eller en stor økologisk køkkenhave, idet haven i ejers tid, hele 40 år, stort set ikke har anvendt kunstgødning eller anden gift.
Der fremhæves bl.a. den gode planløsning, beliggenheden, lav varmeudgift og muligheden for at sætte sit eget præg på dit kommende hjem. Herudover har boligen netop fået installeret fjernvarme. Strib er et område hvor vi mener, at have alt, bl.a. et meget naturskønt område, som kan nydes med gåture til havnen, stranden, Røjle Mose, Strib Fyr, Staurby Skov hvor der forefindes hundeskov og mountainbikerute. Jeg glæder mig til at vise dig mulighederne i dit kommende hjem!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 134 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 1110 m2
Carport 44 m2
Sagsnummer 1436
Type Villa
Opført / Ombygget 1984
Energimærke C

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering