Luk fuldskærm
Søvejen 23C, 8752 Østbirk
Denne smukke villa er for den kræsne køber.

Ejendommen byder dig velkommen ved et overdækket indgangsparti og en lys entre.

Her er et fantastisk indeklima, gulvvarme i hele boligen, solceller, varmepumpe og IHC-styring, bare for at nævne et par enkelte detaljer.

Husets hjerte er køkken-alrummet og stuen der er bygget ud i et. Her er loft til kip, hvilket giver en god rumfornemmelse. Spise- og tv-afdeling med plads til familiesammenkomster. Store vinduer der giver et godt lysindfald, samt udgang til en dejlig overdækket terrasse. Her er svungen trappe til stuen på 1 sal, samt brændeovn til de kolde vinteraftner.

Forældreafdelingen består af et stort soveværelse med skabsvæg. Lækkert badeværelse med væghængt toilet.

Børneafdelingen indeholder en mellemgang med plads til skabe, 2 gode værelser samt badeværelse med bruseniche og væghængt toilet

1. sal. indeholder en hyggelig stue med ovenlys. Her fra er der adgang til en fantastisk tagterrasse med panoramaudsigt op gennem Gudenådalen. (her er endvidere et godt loftsrum med masser af plads til opmagasinering)

Lyst bryggers med god skabsplads og teknikrum med værkstedsmiljø.

Ud over en fantastisk ejendom er der en dobbelt garage på 48 m2 med el-port og tilhørende udhus.

Ejendommen er højt beliggende og giver en skøn udsigt til marker og skove.

Haven er vedligeholdelsesvenlig med flere gode terrassemiljøer, så solen kan nydes hele dage. Her er flere frugttræer, drivhus og masser af plads til børn og leg.

I Vestbirk har I nem adgang til alt, hvad I får brug for i hverdagen, og der er hverken langt til skole, daginstitution eller indkøb. Byen er omringet af smuk natur, og I kan hurtigt opsøge skoven, mens Gudenåen også bugter sig inden for kort afstand. Holder I af en aktiv fritid, kan Vestbirk også dække dette behov med et aktivt lokalsamfund, og dertil er beliggenheden god for pendlerne. De kan komme på motorvejen og Horsens efter ca. 12 minutter bag rattet.

Information om boligen

Bolig 188 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 956 m2
Garage 48 m2
Udhus 8 m2
Overdækket areal 21 m2
Sagsnummer 27352300
Type Villa
Opført / Ombygget 2006
Energimærke B

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering