Luk fuldskærm
Søndermarksvej 58, 4200 Slagelse
Leder I efter et indflytningsklart og rummeligt rækkehus med plads til familien, hvor også beliggenheden er god? Så kunne dette rækkehus beliggende i Skovsøparken måske være jeres næste hjem.

Inden for en radius 1 kilometer, finder I både indkøbsmuligheder, skøn natur, skole og daginstitution. Turen til Søndermarksskolen er ikke længere end 500 meter og her kan I også glæde jer over sportshallen samt de grønne sportsarealer. Indkøbsmuligheder findes inden for gåafstand, hvor disse samt skolen kan nås via de hyggelige stisystemer i området. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Vestmotorvejen kun er en 3-minutters køretur væk fra adressen.

Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen i en af de mange parkeringsbåse. Når I træder ind i boligen på hele 165 etagemeter fordelt over 3 etager, har I adgang til køkken, toilet, stue og trappe op til 1. sal. Det flotte og moderne køkken er af god størrelse og har åben forbindelse til stuen, som byder sig til med nyere gulve samt god plads til både spise- og sofaafdeling. I stuen har I udgang til den sydvendte have, hvor der venter jer masser af sol dagen lang og en hyggelig overdækket fliseterrasse.

På 1. salen venter boligens 3 gode værelser, som alle er af god størrelse samt et stort badeværelse, som er blevet renoveret inden for de sidste par år. Fra det ene værelse, kan I se frem til egen udgang til den store og sydvendte altan. I kælderen venter 53 kvadratmeter og høj loftshøjde. Her finder I et godt og istandsat bryggers med god bordplads og opbevaringsmuligheder. Herudover får I et større disponibelt rum, som ligeledes er flot istandsat med et tilhørende opbevaringsrum.

Udenfor kan I se frem til at tilbringe mange lyse timer i sommermånederne i den sydvendte have. Haven er let at vedligeholde og hertil får I også et fint redskabsskur. Den flisebelagte og nordvendte forhave er også til rådighed, hvor der er god plads til cyklen. Hertil kan I også benytte de gode fællesarealer, mens børnene kan lege på den fælles legeplads.

Kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

01 juni 12:00 - 13:00

Information om boligen

Bolig 112 m2
Kælder 53 m2
Antal rum 4
Etager 3
Grund 137 m2
Udhus 6 m2
Sagsnummer 2853-217
Type Villa
Opført / Ombygget 1974
Energimærke B

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering