Luk fuldskærm
Søndermarksvej 152, 4200 Slagelse
Leder I efter et rummeligt rækkehus med plads til familien, hvor også beliggenheden er god? Så kunne dette rækkehus beliggende i Skovsøparken måske være jeres næste hjem.

Inden for en radius 1 kilometer, finder I både indkøbsmuligheder, skole og daginstitution. Turen til Søndermarksskolen er ikke længere end 500 meter og her kan I også glæde jeg over sportshallen samt grønne sportsarealer. Indkøbsmuligheder findes inden for gåafstand, hvor disse samt skolen kan nås via de hyggelige stisystemer i området. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Vestmotorvejen kun er en 3-minutters køretur væk fra adressen.

Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen i en af de mange parkeringsbåse. Når I træder ind i boligen på hele 165 etagemeter fordelt over 3 etager, har I adgang til køkken, toilet, stue og trappe op til 1. sal. Det lyse køkken er af god størrelse og har åben forbindelse til stuen, som byder sig til med god plads til både spise- og sofaafdeling. I stuen har I udgang til den overdækkede fliseterrasse og til sidst i stueplan, har I også adgang til kælderen.

På 1. salen venter boligens 3 gode værelser, som alle er af god størrelse samt et godt og stort badeværelse med væghængt toilet. Fra 2 af værelserne, kan I se frem til egen udgang til den store og vestvendte altan. I kælderen venter 53 kvadratmeter og høj loftshøjde. Her finder i et vaskerum med vaskemaskine og god bordplads. Ved siden af vaskerummet er der et større disponibelt rum, som i dag er indrettet i boligstandard, men mulighederne her er mange til f.eks. hobbyværksted. Under kældertrappen findes et rum, som eventuelt kan benyttes som viktualierum.

Udenfor kan I se frem til at tilbringe mange lyse timer i sommermånederne i den vestvendte have. Haven er let at vedligeholde og hertil får I også et fint redskabsskur. Den flisebelagte og østvendte forhave er også til rådighed, hvor der er god plads til cyklen.

Hertil kan I også benytte de gode fællesarealer, mens børnene kan lege på den fælles legeplads.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 112 m2
Kælder 53 m2
Antal rum 4
Etager 3
Grund 118 m2
Udhus 6 m2
Sagsnummer 2853-145
Type Villa
Opført / Ombygget 1973
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering