Luk fuldskærm
Sønderlund 34, 7100 Vejle
I hjertet af Ødsted finder I denne 1-plans villa, som ligger tæt på skole, indkøbsmuligheder og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter.
Ejendommen har en åben planløsning med et kombineret opholdsrum og køkken, tre soveværelser, et badeværelse og et gæstetoilet. Udenfor kan I se frem til en solrig have med flere terrasser og et praktisk værksted.
Ved ankomst til ejendommen går I ned ad den flisebelagte indkørsel, her kommer I til en carport med tilhørende værksted og skur. Hoveddøren er overdækket og fører jer ind i bryggerset.
Indenfor finder I et køkken med åben forbindelse til stuen. Stuen har udgang til en udendørs terrasse, mens køkkenets dobbeltdøre fører jer til en overdækket terrasse, der forlænger udendørssæsonen. Køkkenet er udstyret med en klassisk stenbordplade ved siden af kogeområdet, og i stuen vil I lægge mærke til det smukke flettede trægulv og en hyggelig brændeovn. I 2022 blev der installeret ventilation over brændeovnen, som fordeler varmen til værelserne. De tre værelser er bekvemt placeret langs fordelingsgangen og har fået nye gulve siden 2020, samtidig er der er kommet nyt loft i stue, bryggers og i fordelingsgangene inden for de sidste 3 år. Afslutningsvis, skal I se nærmere på badeværelset og gæstetoilettet, som I også tilgår fra fordelingsgangen.
Udeområdet byder på flere terrasser, herunder to træterrasser, der blev anlagt omkring 2018. Både den overdækkede og den lukkede terrasse er ideelle steder til hyggelige sommeraftener. Der er også god plads til højbede og legeredskaber på græsplænen.
Jeres hverdag bliver nem og bekvem, da I har gåafstand til skole, børneinstitutioner, dagplejer og den veludstyrede Dagli'Brugsen. Der er også stisystemer i nærheden, der sikkert fører jer rundt i lokalområdet.
Hvis I er interesseret i at deltage i byens foreningsliv, finder I et væld af muligheder såsom ungdomsklubben, spejdergruppen og idrætshallen. Der er en bred vifte af sportsgrene at vælge imellem, herunder padeltennis, fodbold, håndbold, gymnastik og badminton. Desuden ligger Svømmehallen kun 7 kilometer væk, i nabobyen Egtved.
Der er gode busforbindelser til byer som Kolding og Vejle, alternativt kan I køre dertil på omkring 20 minutter i bil.

Lyder det som noget for jer, så book en fremvisning på Tlf. 7674 0005

Information om boligen

Bolig 132 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 1016 m2
Udhus 25
Udhus 6 m2
Sagsnummer BH20293
Type Villa
Opført / Ombygget 1973
Energimærke D

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering