Luk fuldskærm
Sønderborgvej 5, 4200 Slagelse
I et roligt og børnevenlig familiekvarter, venter denne indflytningsklare 1-plansvilla kun på sine nye ejere.

Ejendommen er opført i 2007 med gulvvarme overalt og fremtræder utrolig velholdt og indbydende. Ved ankomst til boligen kan I parkere bilerne i den dobbelte carport med tilhørende skur, hvor I kun har få skridt til hoveddøren.

Fra entréen har I adgang til boligens køkken-alrum med åben forbindelse til den store stue og bryggerset. Det moderne og velholdte køkken er af god størrelse, så hele familien kan samles om madlavningen. Stuen byder på masser af plads til et godt sofaområde og her får I et skønt lysindfald fra de vestvendte vinduer. Fra både køkken og stue kan den skønne fliseterrasse tilgås, hvor I får rige muligheder for at kunne nyde solens stråler både eftermiddag og aften.

Hjemmets værelser er opdelt med en forældre- og børneafdeling. Forældresoveværelset kan tilgås fra stuen og er udstyret med eget stort badeværelse. Tilbage ved køkken-alrummet, finder I to værelser, som begge egner sig godt til børneværelser. Hertil får I også et godt badeværelse med bruseniche.

Med adresse på Sønderborgvej 5 kan I se frem til et hjem omgivet af grønne arealer og gode stisystemer, hvor byens indkøbsmuligheder, skole og daginstitution findes inden for kort afstand. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Vestmotorvejen kun er en 5-minutters køretur væk fra adressen.

Der forefindes fibernet.

Kunne I tænke jer en fremvisning? Så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning allerede i dag.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 140 m2
Antal rum 5
Etager 1
Garage 33
Grund 825 m2
Udhus 11
Sagsnummer 2853-130
Type Villa
Opført / Ombygget 2007
Energimærke B

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering