Luk fuldskærm
Sønder Alle 4, 5500 Middelfart
Højtbeliggende rødstensejendom med panoramudsigt over Lillebælt og broerne. Beliggende i Stribs gl. bydel og i gåafstand til Strib Lystbådehavn, Strib Nordstrand med blåt flag, biblioteket, Strib Fyr, forsamlingshuset, lægehuset, Strib Skole, sportshaller, svømmehal samt motionscenter og ikke mindst en velrenommeret slagterforretning.Herudover findes der 3 dagligvarebutikker i byen.De 2 foranliggende tomme grunde er meget smalle, og højde grænsebyggelinjerne vil derfor bevirke, at udsigten fra Sønder Alle 4 ikke væsentlig forringes.
Boligen er Indrettet med: * Entre med nedgang til kælder * Badeværelse med brus * Spisekøkken, renoveret i 2019. Herfra er der udgang til bryggers/gårdhave * Mindre værelse
* Opholdsstue med en fantastisk vandudsigt 1. salen rummer: * Stort repos med udgang til udsigtsterrasse * Soveværelse med privat bad * Værelse * Depotrum Til ejendommen forefindes også en usædvanlig og unik dobbelt garage på 62 m² med et indrettet hobbyrum/værksted.og en særdeles overkommelig have.
Der fremhæves naturligvis den fantastiske vandudsigt hvor du kan fornemme havgusen, den anvendelige garage med rigtig god plads og ikke at forglemme den særdeles overkommelige have.
Tag med og konstatér selv hvor dejligt her er - de naturskønne områder ved havnen, Røjle Mose samt mountainbikeruten og hundeskoven i Staurby Skov og blot 5 min. kørsel til E20.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 133 m2
Kælder 15 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 553 m2
Garage 62 m2
Sagsnummer 1448
Type Villa
Opført / Ombygget 1907 / 1999
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering