Luk fuldskærm
Sønder Alle 29, 5500 Middelfart
Panoramaudsigt og god atmosfære! Liebhaverejendom i Strib med panoramaudsigt over Lillebælt og Broerne, Middelfart, Erritsø og Fredericia. En usædvanlig hyggelig rødstensvilla højtbeliggende i den gl. bydel af Strib, tæt til havn, Ved Norden Bro og Strib fyr.

Beboelse på veludnyttede 121 m² og kælder på 50 m² i 3 plan - overalt indrettet i en hyggelig og charmerende atmosfære. Stueplan består af: Entré med opgang til 1. sal og nedgang til kælderetagen, badeværelse med brus, værelse/kontor, hygge/tv-stue samt et lækkert og indbydende stort køkken/alrum med et fantastisk lysindfald og med udgang til en stor terrasse hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt og via trappen gå ned i haven.

1. salen består af endnu et meget lækkert badeværelse med brus og spa samt pt et stort og rigtig lækkert soveværelse/udsigtsstue med udgang til endnu en stor terrasse med et helt fantastisk view der absolut bør opleves (her er mulighed for opdeling til værelser).

Kælderetagen består af viktualierum, et dejligt disponibelt rum (i den oprindelige garage), bagudgang, toilet, samt vaskerum og et værksted. Alt er indrettet i boligstandard.

Her er tale om en unik bolig til de derønsker sig et hyggeligt og overkommeligt hjem.

Der fremhæves bl.a. en modernisering/gennemrenovering foretaget i 2005 hvad angår tag, kloak, el, hulmur, badeværelser, køkken mv., et hjem badet i lys, de helt usædvanlige store terrasser med ugeneret panoramaudsigt, 2 badeværelser samt toilet i kælderetagen. Herudover er her tale om en særdeles energivenlig bolig med ny gennemstrømnings varmtvandsbeholder, nye bl. batterier i køkken og vaskerum, varmepumpe og naturgas samt Screens gardiner på 1.sal som reducerer varmeindtag med ca. 75%.

Haven/grunden er overkommelig p.g.a sin størrelse og rigtig hyggelig med gode lækroge.

Her oser overalt af hygge og god atmosfære i alle plan og kroge af huset - charmerende deltaljer og den helt sublime udsigt fra alle 3 plan, ja sågar fra haven p.g.a den høje beliggenhed.

Tag med og konstatér selv hvor dejligt her er - blot 5 min. kørsel til og fra alt i hele området.

Information om boligen

Bolig 121 m2
Kælder 50 m2
Antal rum 4
Etager 3
Grund 311 m2
Sagsnummer 853-1038
Type Villa
Opført / Ombygget 1904
Energimærke C

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering