Luk fuldskærm
Snødervej 76, 7830 Vinderup
Få hundrede meter fra fjorden ved Livbjerggaard Strand og marinaen ved Handbjerg ligger denne store sommerhus grund - lige klar til, at blive bebygget med dit perfekte fristed eller måske det lækre spa-sommerhus med et udlejningspotentiale på op til 300.000 kr. (dokumentation haves for tilsvarende sommerhus i området)..

Livbjerggaard er et populært sommerhusområde der har de perfekte rammer for et aktivt ferie- og fritidsliv og samtidigt er der tæt afstand til gode indkøbsmuligheder i både Vinderup og Struer.

Grunden fremstår velpasset med græsplæne og hæk og der er med grundens træer god læ og fine muligheder for, at etablere attraktive uderum. Der er en aktiv grundejerforening for området, hvor der er flere forskellige arrangementer i løbet af året, bla. fejringen af Sct. Hans.

Der er masser af natur i området og der er fine bademuligheder ved stranden, hvor der til hver sæson udlægges badebro. Det er også værd, at bemærke at grunden er en af de sidste grunde i området netop nu.

Lyder Snødervej 76 som det perfekte sted for dig til opførsel af et sommerhus er det værd, at kontakte Liselotte og Mogens i BoligOne for en snak om mulighederne og for aftale om en fremvisning af grunden og området.

Velkommen på Snødervej 76.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Type Grund
Sagsnummer 803-0025
Grund 1500 m2

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering