Luk fuldskærm
Snerlehaven 12, 6000 Kolding
Rækkehuset er beliggende ugeneret i rolige omgivelser i den sydlige bydel. Fra Snerlehaven er Kolding banegård samt Kolding centrum kun en kort gåtur væk og I når derfor byens butikker, bymidte og indkøbsmuligheder på få minutter. Ligeledes er der pasningsmuligheder, flere skoler og fitnesscenter lige i nærområdet. Desuden ligger IBC, Kunsthåndværkerskolen samt Universitetet lige rundt om hjørnet og motorvejen kan nås på meget kort tid i bil.

Indretning stueplan: Entré med garderobeplads og klinkegulv. Bryggers med bordsystem, skab og håndvask ligeledes med klinkegulv. Fint gæstetoilet. Stor lys stue med trægulv, hvidmalede murstensvægge samt udgang til terrassen og haven. Rummeligt køkken med mange skabe og god bordplads, trægulv og skydedør til stuen.

Indretning 1. sal: Repos, soveværelse med faste skabe, 2 børneværelser det ene med skab samt et badeværelse med skibsgulv i teaktræ med gummifuger og rummelig bruseniche.

Der er en sydvendt ugeneret flisebelagt og vedligeholdelsesfri have, bl.a. med en stor ugeneret terrasse. Endvidere er der en flisebelagt forhave samt en lukket carport med port.

Huset fremstår indflytningsklar og med mulighed for hurtig overtagelse. Der fremhæves bl.a.: Den funktionelle og praktiske indretning til mange familiestrukturer, såvel den lille familie som seniorparret der ønsker en særdeles overkommelig bolig der har det hele - god atmosfære - central beliggenhed, egen carport og let adgang til motorvejsnettet til resten af landet via Ringvejen. Tag med og konstatér selv hvor dejligt her er!

Information om boligen

Bolig 114 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 275 m2
Carport 21 m2
Sagsnummer 1384
Type Villa
Opført / Ombygget 1977
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering