Luk fuldskærm
Smedegade 25B st tv, 4200 Slagelse
Denne andelsbolig passer perfekt til enlige såvel som par i alle livets stadier - uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem.

Her får I nemlig en flot og indflytningsklar bolig opvarmet med fjernvarme, hvor I tilmed kun har en kort gåtur til Anlægget, stationen, uddannelsesinstitutioner, Vestsjællandscentret, og byens gågader, hvor der venter masser af butikker og caféer. Selvom I kommer til at bo i centrum af Slagelse, så ligger boligen ugeneret og gemt væk fra hverdagens trafikstøj.

Når I træder ind gennem hoveddøren, bliver I mødt af en nydelig og møblerbar stue, hvor I har åben forbindelse til hjemmets køkken, adgang badeværelse og trappe til 1. sal. Fra det lyse køkken har I direkte udgang til den fælles terrasse og haven, hvor solens stråler kan nydes. Samspillet mellem stue og køkken er helt i top, hvorfor der her venter jer et godt og lyst opholdsrum. Til sidst i stueplan har I badeværelset med bruseniche, som fremstår velholdt samt et mindre depotrum under trappen.

Når I går af trappen til 1. sal, får I først og fremmest et soveværelse af god størrelse, hvor I har masser af plads til opbevaring. Herudover venter en god repos, som nemt kan indrettes som eventuelt kontorplads.

Udover terrasse og have, så får I hertil også mulighed for at parkere bilen på foreningens fælles parkeringsplads.

Hertil kan det nævnes, at boligen er beliggende i en mindre og god andelsboligforening med en særdeles god økonomi uden lån, hvorfor boligydelsen også er utrolig lav.

Der forefindes fibernet på ejendommen.

Lyder denne fine bolig som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

28 juli 13:30 - 14:30

Information om boligen

Bolig 63 m2
Antal rum 2
Etager 2
Grund 838 m2
Sagsnummer 2853-239
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1863
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering