Luk fuldskærm
Slugten 9, 5500 Middelfart
Ejendommen er opført af sælger år 1994. Arkitekttegnet fuldmuret hus med 2 ekstra murstens-skift i alle opholdsrum, hvilket giver en god rum-fornemmelse.
Et meget interessant hus med en utraditionel planløsning hvor huset harmonerer med den 30 graders skrånende grund. De strandsand-skurede vægge er vedligeholdelsesfrie.

Huset er velindrettet med stue, spisestue, køkken, badeværelse, kontor, og forældreafdeling på 1. sal. I underetagen er der 2 rummelige værelser, en skabsgang, bad, vaskekælder, viktualie- og pulterrum og under trappen er der indrettet en lille vinafdeling.

I 2009 er der etableret køkken, hvidt Multiform med træskuffer og en flytbar skænk. Alle bordplader er udført i granit. Hårde hvidevarer er hhv. Gaggenau (komfur, opvaskemaskine, 2 ovne), Miele (køleskab), AEG (fryser) og emhætte Thermex.

Badeværelset på 1. sal er i 2015 ombygget med svævende skabe, gulv og brusekabine er udført i lyst travertin, og bordpladen i granit er forsynet med 2 vaske og Vola armaturer.

Der er i 2023 udført el-arbejde med udskiftning til LED-spots, såvel uden- som indendørs. Der er naturgasfyr og bestilt fjernvarme med forventet installation i 2025.

Huset er bygget med et ståltag, som har vist sig særdeles holdbart og ikke krævet vedligeholdelse.

Der har aldrig været fugtproblemer i kælder eller andre steder i huset.

Huset har en velanlagt have med ca. 40 rhododendron buske, roser og hortensier. Dette giver en vekslende blomstring fra tidligt forår til efterår. Der er sikker skolevej og en attraktiv badestrand i gåafstand.

Her er ganske enkelt tale om et helt unikt hjem og et usædvanligt smukt sted, som jeg vil glæde mig til vise frem!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 210 m2
Kælder 98 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 1446 m2
Carport 36 m2
Sagsnummer 1461
Type Villa
Opført / Ombygget 1994
Energimærke C

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering